«Οι θησαυροί του Έβρου. Μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του τουρισμού.»

Ο Έβρος. Ο τόπος μας.Τι έχει να δείξει, τι πρέπει να κάνει, τι θέλει να πετύχει για να μπορεί να γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού κάθε χρόνο;Ποιες υποδομές αξιοποιούνται αποτελεσματικά και ποιες προσπάθειες πραγματικά απέδωσαν καρπούς έως τώρα;Πώς φαινόμαστε και πως είμαστε τελικά, ως τουριστικός προορισμός;
Μια πρωτοβουλία της ένωσης πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ για ένα νέο σχεδιασμό και μια άλλη προοπτική για τον τουρισμό στον τόπο μας.
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται ανοιχτός διάλογος με θέμα «Οι θησαυροί του Έβρου. Μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του τουρισμού.» στο Ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel στην Αλεξανδρούπολη.
Η «βαριά βιομηχανία της χώρας», ο τουρισμός, αποτελεί θέμα πολλών συζητήσεων και πρωτοβουλιών για την περιοχή μας. Σχεδόν όλοι οι φορείς, οι επαγγελματίες του τουρισμού, οι εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις
επιχειρούν να βελτιώσουν τις συνθήκες και να ανταποκριθούν στη νέα εποχή.
Είναι όμως αρκετό; Έχει αποτέλεσμα;
Η ένωση πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ επιχειρεί να φέρει σε
επαφή τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους ειδικούς για μια εκ βάθους συζήτηση για τον τουρισμό στην περιοχή του Έβρου με βασικό θέμα την ανακάλυψη των θησαυρών του τόπου μας, και την προσφορά τους στους επισκέπτες μας.
Με στόχο να δημιουργήσουμε μια νέα εικόνα της περιοχής μας, μια εικόνα τουριστικού ενδιαφέροντος, μια εικόνα φιλοξενίας και ποιότητας, προσπαθούμε να κάνουμε έναν απολογισμό και ένα νέο ξεκίνημα, με σκοπό να αναδείξουμε τους θησαυρούς μας, να τους ανακαλύψουμε πρώτα εμείς, οι πολίτες του Έβρου και να τους προσφέρουμε δώρο στους επισκέπτες μας.

Ανοίγουμε τον διάλογο με όλους τους πολίτες και ζητάμε την συμμετοχή τους και την γνώμη τους.

Για να μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον Έβρο στον τουριστικό χάρτη, να αναδείξουμε την πολυμορφία και την ποιότητα της φιλοξενίας και της γοητείας του τόπου μας.

Σας περιμένουμε.
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
« Οι θησαυροί του Έβρου.Μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του τουρισμού.»
Ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel - Αλεξανδρούπολη

έναρξη: 18:30

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια