Η Ντόρα στα Χανια χτες το βράδυ-"Μαχη για την Κρήτη"

Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια είχε δεδομένους τους Κρήτες αλλά και τη ΝΔ που είναι πλέον ένα άλλο κόμμα, εξαπέλυσε από τα Χανιά ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Αλικιανό του δήμου Μουσούρων, τόνισε με έμφαση ότι ο συνδυασμός δημιουργήθηκε για να δώσει διέξοδο στους πολίτες της Κρήτης, που «σήμερα νιώθουν ότι δεν εκπροσωπούνται από κανένα κομματικό φορέα, να εκφραστούν και παράλληλα να στείλουν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα».
Ένα μήνυμα που όπως σημείωσε αφορά και στα δύο μεγάλα κόμματα εξαιτίας της πολιτικής που  έχουν χαράξει μέχρι σήμερα. Η κυβέρνηση του  ΠΑΣΟΚ πέρα από ότι αδίκησε την  Κρήτη λόγω
της σιγουριάς που είχε στην ψήφο των πολιτών, εμφανίζεται όπως   υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» κατώτερη των περιστάσεων.
«Επειδή δεν τολμά να υλοποιήσει τις μεγάλες και δύσκολες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα, στοχοποιεί αποκλειστικά το εισόδημα των πολιτών.
 Ενώ προχωρά στο κόψιμο μισθών και συντάξεων – το οποίο εμφανίζει ως όρο του μνημονίου – δεν κάνει το ίδιο με τις επίσης υποχρεωτικές μεταρρυθμίσεις, επειδή φοβάται να συγκρουστεί με το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» των συντεχνιών.
 Κοροϊδεύει τον κόσμο και πρέπει να πάρει ένα ισχυρό μήνυμα».
«Από την άλλη η ΝΔ, συμπλήρωσε, την οποία εγώ τουλάχιστον, αλλά και πολλοί από σας υπηρετήσαμε για 10ετίες, είναι πλέον ένα άλλο κόμμα.
Καθημερινά συναντώ στο δρόμο – και είμαι βέβαιος ότι συναντάτε κι εσείς – ψηφοφόρους που λένε ότι με αυτή τη ΝΔ αισθάνονται ότι κάτι έχει σπάσει μέσα τους».
Η παράταξη «Μάχη για την Κρήτη» δίνει φωνή και προοπτική σε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους τους φίλους  της ΝΔ που τιμούν την ευρύτερη παράταξη, αλλά δεν χαρίζουν τους αγώνες και την ιστορία τους στη σημερινή ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και δεν συμβιβάζονται μαζί της.
Και αυτοί είναι πολλοί!
 Ο κ. Γιαννουλάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή κατεύθυνσης της ΝΔ, που έχει πλέον μια ανεύθυνη ηγεσία η οποία  ενδιαφέρεται μόνο για τη δικής της επιβίωση.
«Δεν σκύψαμε το κεφάλι σε δύσκολες εποχές, δεν θα το σκύψουμε ούτε τώρα!», τόνισε.
Μεγάλο μέρος της ομιλίας αφορούσε και στις νέες προκλήσεις ενόψει Καλλικράτη αλλά και στα έργα υποδομής του νησιού που είτε εξαγγέλλονται και δεν γίνονται είτε  υλοποιούνται με ρυθμούς χελώνας.
 Κλείνοντας την ομιλία του έδωσε το σύνθημα   του προεκλογικού αγώνα τονίζοντας «προχωράμε ελεύθερα και περήφανα άλλωστε δεν είναι τυχαίο το έμβλημα του συνδυασμού που είναι ο  σταυραετός της Κρήτης . Ένα σύμβολο ελευθερίας και περηφάνιας».
Στην ομιλία της η κ. Ντόρα  Μπακογιάννη  τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα  εδώ από την Κρήτη ξεκινάει κάτι καινούργιο, γεμάτο ελπίδες και οράματα. Για μια Κρήτη δυνατή μια Κρήτη διεκδικητική, μια Κρήτη που θα πάρει τη θέση που της  αξίζει.
Ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός μακριά από πολιτικές ντιρεκτίβες και εκφράζει το νέο και  ελπιδοφόρο μήνυμα που όλοι έχουμε ανάγκη».     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια