Αδέλφια ενώθηκαν.....με τα δεσμά του γάμου!!!!

Δύο αδέλφια αποφάσισαν να έρθουν αντιμέτωπα με τον νόμο, την αισθητική αλλά και τις αντοχές της Βρετανικής κοινωνίας καθώς αποφάσισαν να παντρευτούν, μολονότι γνωρίζουν ότι έχουν πρώτου βαθμού συγγένεια.
Κανείς δεν γνώριζε όταν αρχικά γνωρίστηκαν ότι πρόκειται για αδέλφια.
Ο νεαρός είχε χάσει τα ίχνη του πατέρα του εδώ και 
χρόνια -χωρίς κανείς να του εξηγεί το γιατί- και
με την μητέρα του οι σχέσεις του είναι τυπικές, ενώ η νεαρή τότε κοπέλα δεν φανταζόταν ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε όσο κανέναν στην ζωή της θα ήταν ο αδελφός της.

Όταν η κοπέλα έμεινε έγκυος, ο μελλοντικός πατέρας αποφάσισε να αποκαταστήσει την σχέση με την μητέρα του. Κανείς δεν ήξερε όμως το παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα. Η μητέρα του νεαρού κατάλαβε από τις περιγραφές του ότι η μέλλουσα νύφη της δεν ήταν απλά κόρη του εραστή της, αλλά και πατέρας του νεαρού «που είχε χαθεί εδώ και πολλά χρόνια».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει πίσω, όπως όριζε η λογική αλλά και οι κοινωνικές συνθήκες.

Την περασμένη εβδομάδα η εγκυμονούσα κοπέλα παντρεύτηκε στο δημαρχείο της πόλης τους στην Ιρλανδία τον αδελφό της, με ψεύτικα ονόματα.

Η μοναδική λύση φαντάζει τώρα η φυγή σε άλλη χώρα, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την ζωή τους πάλι από την αρχή, χωρίς τον φόβο της αποκάλυψης.

«Φεύγω από την Ιρλανδία με πικρία» αναφέρει η σύζυγος. «Ελπίζω ότι συνέβη σε εμάς να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν», συμπλήρωσε.
 real.gr

Read more: 
http://i-diadromi.blogspot.com/2010/09/blog-post_4323.html#ixzz10eswwFFH

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια