Οι “τέσσερις” θέλουν να… ψαλιδίσουν τον Βενιζέλο


Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup, στην οποία αποφασίστηκε και τυπικά η έγκριση της εκταμίευσης της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, η «κίνηση των τεσσάρων» στην Αθήνα, έδινε… ρέστα, στη μάχη διαμόρφωσης άλλων ισορροπιών στην εσωκομματική μάχη για το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης, έχοντας πλέον και επισήμως στο πλευρό τους τον Ηλία Μόσιαλο, εμφανίστηκαν σε μπαρ, στο περιθώριο εκδήλωσης της ΠΑΣΠ, και είχαν την ευκαιρία να στείλουν πολλαπλά και σύνθετα μηνύματα για το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι την επαφή με την κοινωνία.
Στο επιτελείο της «κίνησης των τεσσάρων» επικρατούσε πρόδηλη ικανοποίηση, καθώς οι συνεργάτες των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που κινούνται συντεταγμένα και μεθοδικά, προκειμένου να «ψαλιδίσουν» τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το αυτονόητο προβάδισμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπαδήμου και Υπουργού Οικονομικών, στην κούρσα για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου, θεωρούν ότι η εικόνα που εξέπεμψαν ήταν πολύ πιο σύγχρονη και άμεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «τέσσερις» θα συνεχίσουν στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση της επιδίωξης να καταδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι φέρνουν άνεμο ανανέωσης στο ΠΑΣΟΚ. Ποντάροντας ότι θα εισπράξουν το κλίμα αντίδρασης της κοινωνίας, αλλά και της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στους μηχανισμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια