Επίσκεψη Γ.Δημαρά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Ο πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, τους εργαζόμενους που προχώρησαν στην κατάληψη της Κεντρικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι οποίοι αντιδρούν στην εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας.
Τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής
Αεροπορίας εξήγησαν στον κ. Δημαρά ότι, το μέτρο της εφεδρείας, όχι μόνο δεν εξοικονομεί χρήματα για το κράτος, αλλά στην περίπτωση της ΥΠΑ είναι η αιτία για την απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.  
Παράλληλα, επισήμαναν ότι η κατάληψη συνιστά το έσχατο μέτρο διαμαρτυρίας απέναντι σε μια κατάσταση που οδηγεί στη διάλυση των αερομεταφορών και το κλείσιμο τουλάχιστον 21 κρατικών αεροδρομίων. 
Από την  πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους, εξηγώντας την πλήρη αντίθεση του στο εργασιακό πολυνομοσχέδιο, στην εργασιακή εφεδρεία που προωθείται με στυγνό τρόπο, αλλά και στα αποτελέσματα που θα επέλθουν στην ορθή λειτουργία των αεροδρομίων με την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια