Επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης


Το  Δήμο Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8:30, μαθητές της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της εργασίας τους με τίτλο «Κινητά – Internet: Κρίσεις και Επικρίσεις». Τους μαθητές συνόδευε η υπεύθυνη του προγράμματος, φιλόλογος κ. Φραγκούλα Κολοσέντα.   

      Η εργασία υπάγεται σε πειραματικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το οποίο ξεκίνησε φέτος και αφορά ομαδικές εργασίες σε σύνθετα σύγχρονα θέματα με στόχο την εξοικείωση των μαθητών στις νέες τεχνολογίες και στα οφέλη τους.
      Οι  νεαροί μαθητές συναντήθηκαν με τον  Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Ανάπτυξης  και Πολιτικής Προστασίας, κ. Αντώνη Βαμβακερό και ενημερώθηκαν τόσο από τον ίδιο και όσο και  από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την ευρυζωνικότητα και τις διαδικτυακές υποδομές που προσφέρει ο δήμος στους πολίτες, ενώ συζήτησαν μαζί τους για τις επιδράσεις τους στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
      Ο κ. Βαμβακερός δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον των μαθητών, ενώ με τη σειρά τους οι μαθητές ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο για την συνεργασία και τις πληροφορίες που τους παρείχε.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια