Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάνε φουλ για αυτοδυναμία.Δεν υπάρχει αμφιβολία!


Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα κοντραριστούν για αυτοδυναμία.Δεν υπάρχει αμφιβολία! Μέχρι πριν λίγη ώρα είχα μια ελπίδα ότι στις 6 Μαΐου οι Έλληνες θα πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και θα τερματίσουμε τη δυστυχία μας. Όπως φαίνεται όμως ο ελληνικός λαός επείσθη από τα επιχειρήματα και τον αγνό, ανόθευτο, αφτιασίδωτο, ειλικρινή, αντρίκιο, παλληκαρίσιο, αυθεντικό, πατριωτικό, μεστό, ουσιαστικό, ρεαλιστικό με στόχους λόγο των Ε. (όχι Ελευθέριου βεβαίως βεβαίως) Βενιζέλου και Αν. Σαμαρά και θα τους δώσει ισχυρή εντολή το βράδυ της άλλης Κυριακής.

Τέτοια λαοθάλασσα στην Πάτρα δεν έχει ματαγίνει όπως θα έλεγε κι ο μέγας Κατσιφάρας που τελικά ούτε οι θυρωροί της πολυκατοικίας δεν έδωσαν το παρόν. Όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά σε ένα κατάμεστο κλειστό γήπεδο (όχι σα τον Ανδρέα που μιλούσε στις πλατείες κι είχε τη βοήθεια του Μπιρσίμ) το οποίο ενθουσιασμένο και εκστασιασμένο παρακολουθεί. Ενώ κάποιοι μελαμψούληδες κύριοι ψηλά στις εξέδρες αφήνουν υπόνοιες πως ο κος Βενιζέλος είναι ένας οικουμενικός ηγέτης.
Λίγο πριν ανέβει ο αρχηγός στο βήμα, δεν πέφτει καρφίτσα. Όμως η χαρά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. για αυτοδύναμη Ελλάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει πολύ καθώς ισχυρή λαϊκή εντολή έλαβε ο Αντώνης Σαμαράς στις Σέρρες, τη γενέτειρα πόλη του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα για προληπτικούς λόγους ασφαλείας οι διοργανωτές κράτησαν το μισό γήπεδο άδειο. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα χέρια του κου Σαμαρά είναι λυμμένα για να μπορέσει να κυβερνήσει. Για να μας φέρει την “άλλη Ελλάδα” (ΠΟΛ.ΑΝ. 1996)

Νομίζω ότι πάνε σίγουρα για ένα 46 με 40 % αντίστοιχα. Α! Ξέχασα να βάλω κόμμα στη μέση!


Μαζίδης Στρατής
 http://freepen.gr/politiki/3944/  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια