Aρδάνιο Έβρου-Τρεις νεκροί σε διακίνηση λαθρομεταναστών!!!


Τραγικός ήταν ο απολογισμός μιας ακόμη διακίνησης λαθρομετναστών που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες στον Έβρο. Τρία άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα τέσσερα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, από ανατροπή αυτοκινήτου που διακινούσε λαθρομετανάστες και το οποίο δεν σταμάτησε για έλεγχο από τους αστυνομικούς.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα στον νότιο κόμβο της Λυκόφης, οι Συνοριοφύλακες με την χρήση θερμικής κάμερας, εντόπισαν ομάδα 6 λαθρομεταναστών να περιμένει προφανώς κάποιο αυτοκίνητο. Άμεσα τέθηκαν σε παρακολούθηση και έπειτα από ώρα, ένα αυτοκίνητο πήγε στο σημείο και τους παρέλαβε.
Συνοριοφύλακες τους παρακολούθησαν ενώ ειδοποιήθηκε τζιπ της FRONTEX, να τους σταματήσει. Το αυτοκίνητο με τους λαθρομετανάστες δεν σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη, κάποια στιγμή το τζιπ προσπέρασε έφυγε μπροστά και στην γέφυρα του Αρδανίου ανέμενε το αυτοκίνητο με τους λαθρομετανάστες.
Το αυτοκίνητο προσπάθησε με ελιγμό να περάσει από το σταματημένο τζιπ, συγκρούσθηκε ελαφριά μαζί του και έφυγε προς τα χωράφια. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες και μετά την έλευση της Πυροσβεστικής, διαπιστώθηκε πως μέσα υπήρχε απανθρακωμένο ένα άτομο και δύο ακόμη, έχασαν την ζωή τους. Άλλοι τέσσερις με τα ασθενοφόρα οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ και δύο λαθρομετανάστες. Από τους τραυματίες οι δύο είναι Κινέζοι και οι άλλοι δύο Ιρανοί.
faros24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια