ΒΙΝΤΕΟ: Π. Καμμένος από τον Πύργο: "Είναι προδότες - Θα τους δικάσει ο λαός"-«Θα ψάχνουν αεροπλάνο να φύγουν και δε θα βρίσκουν!»


"Ένας από τους κύριους λόγους, αν όχι ο κυριότερος, που θα κληθεί ο Ελληνικός Λαός να καταψηφίσει στις 6 Μαΐου τους συγκυβερνώντες εντολοδόχους της τρόικας, είναι η απροκάλυπτη επίθεση που εξαπολύεται κατά της ατομικής και οικογενειακής ιδιοκτησίας, ειδικά σε σπίτια, οικόπεδα και χωράφια. Ήδη είναι έτοιμες προς πώληση και οι εγγυήσεις της Αγροτικής Τράπεζας, μεταξύ άλλων, κι αυτό αφορά ιδιαίτερα τους αγρότες και εδώ στην Ηλεία. Γιατί μετά θα ακολουθήσει δήμευση γης" επεσήμανε ανάμεσα στα άλλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε ομιλία του στην αίθουσα του Δημαρχείου, κατά την επίσκεψη του στον Πύργο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αρκετοί συμπολίτες που παραβρέθηκαν, παρά το προχωρημένο της ώρας, τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.
«Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία», επανέλαβε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ίδια ομιλία.
«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη, ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική», πρόσθεσε και κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών και του Σόιμπλε και εκτελούν γονυπετείς τις εντολές του Τόμσεν».
«Οι πολίτες πρέπει να τους μαυρίσουν, τελείωσε η μεταπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, να το καταλάβουμε όλοι, και κυρίως οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι μεγαλύτερης ηλικίας, δεν είναι αυτά που ήταν. Θα μπορούσε δηλαδή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Ανδρέας Παπανδρέου, να παραχωρήσουν εθνική κυριαρχία, όπως κάνουν οι σημερινοί; Ποτέ! Αυτοί είναι προδότες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης, οι λασπολόγοι και οι πλαστογράφοι εξαντλούν τις δυνάμεις τους», ανέφερε επίσης και με αφορμή κατηγορίες από άλλα κόμματα ή και δημοσιεύματα.
«Θα ψάχνουν αεροπλάνο να φύγουν και δε θα βρίσκουν! Η Ελλάδα δεν γονατίζει. Μέχρι τις εκλογές τους αγνοούμε, από τη Δευτέρα θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Θα τους δικάσει ο λαός».
Ενώ προέβλεψε ότι η χώρα θα οδηγηθεί και στο Μνημόνιο ΙΙΙ το οποίο όπως επισήμανε θα είναι και το μνημόσυνο της Ελληνικής οικογένειας, καθώς εντός του Ιουνίου αναμένονται να υπάρξει και νέα μείωση μισθών και συντάξεων καθώς πρέπει να συγκεντρωθούν 11 δις.
«Η λύση καταρχήν δεν είναι να συνεχίσουμε να βάζουμε ποιο βαθιά τα δεσμά της πατρίδας μας και να υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Η λύση είναι πρώτα απ όλα να τους πούμε ότι αυτός εδώ ο τόπος δεν παραδίδει την εθνική του κυριαρχία. Δεν  γίνεται να παραδώσουμε τον πλούτο μας, είτε αυτός λέγεται φυσικός, ορυκτός πλούτος, είτε ιδιοκτησία, είτε δημόσια περιουσία» υπογράμμισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναφέρθηκε και στα εκβιαστικά  ψευτοδίλημμα που θέτουν τα δύο μεγάλα κόμματα, προκειμένου να πάρουν κάποιες ψήφους, ενώ αναφορικά με το θέμα της συνεργασίας επανέλαβε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο επισημαίνοντας «Εάν θέλουν να έρθουν μαζί μας, εμείς θα καταθέσουμε τις προγραμματικές μας δηλώσεις στη βουλή όπως προβλέπεται από το  σύνταγμα, όταν θα μας δώσει την εντολή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτονομία και εν συνεχεία θα τους καλέσουμε να ψηφίσουν το πρόγραμμα μας. Το πρόγραμμα μας φτιάχτηκε απ' όλους μας και όχι από κάποια διαφημιστική"»
Κλείνοντας ο Π. Καμμένος ζήτησε από τους Ηλείους ψηφοφόρους να αγκαλιάσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού του, που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί «Στις εκλογές υπάρχει πιθανότητα να μας κάνουν νοθεία, έχουν λυσσάξει, πρέπει να είστε όλοι στα εκλογικά κέντρα, να μην υπάρχει εκλογικό τμήμα χωρίς άνθρωπο. Να έχουμε αποτελέσματα και να φεύγουμε τελευταίοι. Θα παιχτούν πολλά. Το αύριο ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια