Francois Hollande> Θα ελαφρύνω τα βάρη των Ελλήνων

Ξέρω ότι, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Ελλάδα, παραδέχτηκε χθες κατά την διάρκεια ομιλίας του ο  υποψήφιος των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία Francois Hollande, εξαιτίας τις διάσπασης των κομμάτων και του κινδύνου να μην προκύψουν σταθερές συμμαχίες. Όπως είπε, αυτό αποτελεί πρόβλημα τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. 


«Συνεπώς πρέπει την επομένη των εκλογών να κάνουμε τα πάντα για να πείσουμε τους Έλληνες μετά τις εκλογές -και στην προκειμένη αν εκλεγώ αυτό θα κάνω- για την ανάγκη συνοχής και σταθερότητας, αλλά και να τους ελαφρύνουμε τα βάρη τους διότι δεν πάει άλλο», σημείωσε ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών.

Επιπλέον τόνισε ότι, όλες του οι προτάσεις στοχεύουν στην ανάπτυξη. «Οι Έλληνες για παράδειγμα δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τους διαθέσιμους πόρους διότι αδυνατούν να δώσουν την αναγκαία εισφορά», πρόσθεσε.

Πρέπει να δράσουμε ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη, επισήμανε ο Hollande και σημείωσε ότι, σήμερα η Ελλάδα βιώνει μια πολύ βαθιά ύφεση και δεν αντέχει άλλο. «Όσες θυσίες και να κάνει δεν θα έχει αποτελέσματα στην μείωση του ελλείμματός της», κατέληξε ο Hollande.
http://kourdistoportocali.com/articles/11057.htm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια