Ο Θ. Μαλτέζος απαντάει στον Π. Γερουλάνο..


Η συγκλονιστική-αποστομωτική επιστολή του Θ. Μαλτέζου, απάντηση στο Γερουλάνο που τον κάλεσε να τον ψηφίσει για να «ξανακερδίσουμε την Αθήνα γειτονιά – γειτονιά»…
Κύριε Π. Γερουλάνε,
από την ημέρα που αναλάβατε το Υπουργείο Πολιτισμού θελήσαμε να σας συγχαρούμε, λόγω γνωριμίας από την πόλη του Γούλιαμς, όταν ήσουν κολεγιόπαιδο εκεί και ερχόσουν στο πάπα τσάρλυ νταίλι που ήταν ο Γιάννης Μαλτέζος, ο κύριος Δημήτρης Μαλτέζος και η κυρία Αντωνία που μαγείρευε τις φακές που πολύ σου άρεσαν και τα γιομιστά!!!
Εν πάση περιπτώσει, απαξίωσες και τον κύριο Δημήτριο που συγχωρέθηκε και τον αδελφό μου Ιωάννη Μαλτέζο, που ακόμα βρίσκεται εκεί αγαπητέ κύριε Παύλε, παρόλο που...
τους είχαν κλείσει ραντεβού μαζί σου και πέρα από όλα τα άλλα και μένα προσωπικά που εδώ και δυόμιση χρόνια περιμένω στο ακουστικό μου για θέματα που αφορούσαν τον κλάδο του βιβλίου.
Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω το παν στην Α΄ Αθήνας ώστε να μη δεις την ψήφο μας. Πέρα ότι είσαι ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ, είσαι και ένας από αυτούς που κατέστρεψαν αυτόν τον πολιτικό χώρο και συνυπεύθυνος για την πολιτιστική κατάντια αυτής της χώρας και θα αγωνιστούμε για να ξεκουμπιστείς από αυτό το χώρο που δεν πιστεύεις.
Καλή τύχη με τις ιχθυοκαλλιέργειες, χαιρετισμούς στην αδελφή σου και μην ξανατολμήσεις να μου ξαναστείλεις καμία ενημέρωση για τις αγωνιώδεις προσπάθειές σου να κρατηθείς στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό το πολιτικό σκηνικό θα σε αποβάλλει εσένα και όλους τους τυχάρπαστους, όψιμους νεοπασόκους που είδαν φως και μπήκαν.
Όσο για τις μπαρούφες που γράφεις, αυτές δεν τις λαμβάνει κανείς υπόψη. Έχεις αρκετά φράγκα να την περνάς ζωή και κότα!
Με απύθμενη εκτίμηση,
Θ. Μαλτέζος
Υ.Σ. Συνέχισε το έργο σου με το Ε.ΚΕ.ΒΙ, που πριμοδοτείται με πολλά φράγκα για κάτι ψευτο-εκθεσούλες και να χρηματοδοτείς σωματεία με χιλιάδες ευρώ, ενώ η Εθνική Πινακοθήκη δεν είχε μπαταρίες ώστε να λειτουργεί ο συναγερμός κατά το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκης κ. Λέανδρου Ρακιτζή και πάλι σου υπόσχομαι στην ψυχή του συγχωρεμένου πατέρα μου ότι θα σε μαυρίζω παντού.
Άντε γεια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια