Νέο Κόμμα: «Κοινωνία Αξιών» του Δημήτρη Μπουραντά


Χθές, Κυριακή, στην Αίγλη Ζαππείου ο καθηγητής και ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφέας της Ελλάδας, Δημήτρης Μπουραντάς και η ομάδα του εξήγγειλαν την Ίδρυση του νέου Κόμματος που το ονόμασαν: «Κοινωνία Αξιών». Η «Σιωπηλή Πλειοψηφία» ήταν εκεί και δήλωσε δημόσια την υποστήριξη του νέου Κόμματος γιατί οι Αρχές του συμπλέουν απόλυτα με τις αντίστοιχες δικές της.

Το νέο Κόμμα, δεν θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές για έναν λόγο: Δεν ενδιαφέρεται να καταλήξει και αυτό ως ένα άλλο κόμμα μειοψηφίας που θα βρυχάται μόνον. Θα επιδιώξει να συμμετέχει στις μεθεπόμενες εκλογές ως το νέο Κόμμα Εξουσίας που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο «Σύστημα Εξουσίας» της χώρας και θα καθιερώσει το νέο Συνταγματικό Πλαίσιο επάνω στο οποίο θα Ανοικοδομήσουμε τη Νέα Ελλάδα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρώτα, πρέπει να ψηφίσουμε τους Κανόνες της Λειτουργίας της Μελλοντικής Δίκαιης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης του Ελληνικού Κράτους, ώστε καμία Εξουσία να μη μπορεί να τους Διαβρώσει, και μετά να αρχίσουμε να την εφαρμόζουμε. Επαναλαμβάνουμε: Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το Διαβρωμένο Σύστημα των δύο Κομμάτων Εξουσίας, το οποίο κρατά σφικτά την «Κομματική Διακυβέρνηση» και απορροφάει το 60% του προϋπολογισμού του Κράτους. Δεν εννοούν με τίποτα να την εγκαταλείψουν για αυτό και κανένας τους δε λέει:  Πώς θα Κυβερνήσει χωρίς τον Κομματικό Στρατό του!
Που θα πάνε όμως, δεν μπορούν να παραμείνουν γαντζωμένοι στην Εξουσία. Βρέθηκε ο Τσίπρας που θα τους ξεριζώσει, τουλάχιστον, να απαλλαγούμε από τα δύο καρκινώματα. Ελπίζουμε, ο Τσίπρας, να μπορέσει να σταματήσει τη συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα οικονομική αιμμοραγία του δημόσιου χρήματος στα Κομματικά Στελέχη. Θα διαβάσατε για τα τέρατα και σημεία που έκανα στην Αγροτική Ασφαλιστική για να συνταξιοδοτηθούν πριν τις 31/12/10 για να ισχύουν τα παλιά μισθολόγια!  Ελπίζουμε να ξεριζώσει σε ένα βράδυ τα Κομματικά Στελέχη από όλες τις Κρατικές Υπηρεσίες. Ανησυχούμε όμως, γιατί και τα δικά του στελέχη είναι και άπειρα και αγκυλωμένα σε πεποιθήσεις Κρατικής Διακυβέρνησης που επηρεάζεται από τον παράγοντα «Πολιτική». Γνωρίζουν, τουλάχιστον, τα Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη σημασία του απόλυτου Διαχωρισμού μεταξύ της «Πολιτικής» που ωφελεί το Κόμμα που βρίσκεται στην Εξουσία και της Δίκαιης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης που ωφελεί την Κοινωνία, για να προσπαθήσει να μη τα μπλέξει; Θα τον αφήσουν τα Κομματικά Στελέχη που δεν έχουν και καμία εμπειρία διακυβέρνησης; Δε το νομίζουμε!
Αυτά μας ανησυχούν. Όμως ετοιμαζόμαστε. Το Συνέδριο του Κόμματος «Κοινωνία Αξιών» θα γίνει σε 5 μήνες. Εν τω μεταξύ, ξεκινάμε από σήμερα μια πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης όλων των Ελλήνων σε όλα τα πλάτη και μήκη της επικράτειας, ώστε να Συσπειρωθούμε όσο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το έργο μας.
Έχετε λίγη υπομονή. Μακροχρόνια και βαθιά ριζωμένα  προβλήματα αυτού του είδους δεν λύνονται δημοκρατικά σε μήνες…Θέλουν το χρόνο τους…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια