ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


 Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον ΑΠΟΚΔΑ Δήμου Αλεξ/πολης διοργάνωσε τουρνουά βετεράνων πιγκ-πογκ στο Γυμναστήριο της Ζαρίφειου Ακαδημίας. Το τουρνουά άρχισε στις 12:00 και ολοκληρώθηκε ύστερα από τρεις ώρες …..πιγκπονιστικής πανδαισίας. Δεκαεννιά ¨έφηβοι¨ βετεράνοι καιτρεις ¨νεάνιδες¨ με πολύ διάθεση  για παιχνίδι, με αστείρευτες δυνάμεις για συνεχόμενους αγώνες, με
χαμόγελα και αμέτρητα μεταξύ τους πειράγματα, έζησαν έντονα την όμορφη ατμόσφαιρα, γυμνάσθηκαν και ξέφυγαν έστω και για λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα.
    Η αγωνιστική πορεία είχε φυσικά όλα τα στοιχεία ενός επίσημου αθλητικού eventΓερές κόντρες αρχικά στους ομίλους των ¨5¨ που σχηματίσθηκαν, ανάλογα με την ηλικία, και ακόμη πιο αμφίρροπα ματς στα νόκ  άουτ παιχνίδια.
    Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία των βετεράνων νικητές ήταν:
1) Γιώργος Καραμπεάζης , 2) Γιώργος Αναστασόπουλος, 3) Πέτρος Σαββίδης και Θανάσης Μπακλαβάρας, ενώ στην κατηγορία των αναξάρτητων: 1) Βαγγέλης Σακελλαρίδης, 2) Μελίνα Γκιόκα, 3) Δημήτρης Κυραδενίδης και Γιάννης Μπουρκέλης. Στην πραγματικότητα οι μεγάλοι νικητές των αγώνων ήταν τα δεκατρία παιδιά του Παιδικού Χωριού S.O.S. στο Αρίστεινο, που ¨κέρδισαν¨ τραπέζι πιγκ-πογκ, ρακέτες και μπαλάκια. Αυτά θα αγοραστούν από τα διακόσια είκοσι ευρώ που προσέφεραν με μεγάλη χαρά οι συμμετέχοντες στο Τουρνουά πιγκ-πογκ, που δικαιωματικά ονομάσθηκε Τουρνουά Αγάπης και Προσφοράς. Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν κύπελ- λα και μετάλλια, που αθλοθέτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.
      Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Δήμου Αλεξ/πολης κ. Ζιώγας Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του ΜΓΣ Εθνικού κ. Μιχελής Γεώργιος, η Διευθύντρια του Παιδικού Χωριού S.O.S. κ. Μαδεμλή Κασσιανή και αρκετοί φίλοι του αθλήματος.
    Πάντα τέτοια……………..          

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια