Συνάντηση Αγροτών, Παραγωγών, Δημιουργών, με τους καταναλωτές,


έμ συναλλαγές-ανάπτυξη-τοπικότητα
έμ ομιλίες
έμ νταχτιρντί
κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο Εργατικό (πρώην ΡΕΞ) ώρα 7
το απόγευμα μαζευόμαστε για λεπτομέρειες
προτεινόμενη 12-13 Ιουνίου ώρες 2 μεσημέρι με 12 βράδυ
έμ συναλλαγές-ανάπτυξη
έμ ομιλίες
έμ νταχτιρντί
αν δεν μας παίρνει τότε 26-27 Ιουνίου
θα είσαι εδώ;

ετοιμάζουμε συνάντηση (κοινωνικό παζάρι)
Τοπικών Αγροτών, Παραγωγών, Δημιουργών,
με τους καταναλωτές,
στα πλάισια του ρόλου της τοπικής Κοινότητας, των Οικογενειών, των Νοικοκυριών στην τοπική ανάπτυξη με ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ.
σε αφορά πίστεψέ με !
...
Πρόσωπο με πρόσωπο, Χέρι με χέρι, με Κοινό Χτυποκάρδι, κοινό παρόν για καλύτερο μέλλον

... Ας μην περιμένουμε τους εγωμανείς για να αρχίσουμε να αλληλοεκπαιδευόμαστε, να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας, στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ! ! !
Συνεπείς στις Αρχές και Αξίες που διέπουν τα καταστατικά και την λειτουργία των Συνεργατικών Επιχειρήσεων Διεθνώς.
Η δοκιμασμένη συμφιλιωτική Αυτάρκεια, Φιλαδελφία, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, είναι η καλύτερη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ! ! !
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διάδοσή της ! ! !
Αλληλεγγύη και αντίσταση.
Το κίνημα από τα κάτω αναπτύσσεται, λειτουργεί πέρα από τη κρίση και κάνει τις ουτοπίες του πραγματικότητα.
Ήδη χιλιάδες άνθρωποι σε όλη στην Ελλάδα παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους και γίνονται μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.
Στη Φιλαδελφία στην Κομοτηνη σε περιμένουν με τη δική σου συμμετοχή, συλλογικά, να αναλάβεις μια αντίστοιχη πρωτοβουλία, να συμμετέχεις....

Στην έλλειψη χρημάτων απαντάμε με Τοπική ανάπτυξη, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ και να δώσουμε την δυνατότητα σε νέους Αγρότες, Παραγωγούς, Δημιουργούς, να απευθυνθούν σε καταναλωτές δίχως πολλούς ενδιάμεσους αεριτζήδες και δίχως όλα τα λοιπά έξοδα.

Στη έλλειψη τροφής απαντάμε με αυτοκαλλιέργεια, αυτοδιαχειριζόμενους κήπους και διατήρηση παραδοσιακών σπόρων. Βαδίζοντας προς την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ με ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, εμπιστοσύνη, φιλία, αλληλοεκπαίδευση.

Στην ανεργία απαντάμε με συνεταιρισμούς κοινότητες, ενώ στην έλλειψη συντροφικότητας με συλλογικές κουζίνες.
Στο έλλειμμα δημοκρατίας και την πολιτική ολιγαρχία απαντάμε με αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις και παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας γιατί δεν πάει άλλο.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για απαισιοδοξία και μεμψιμοιρίες.
Οι ουτοπίες μας είναι η πραγματικότητα του αύριο.

Οι συνεργατικές εταιρείες είναι κοινές προσωπικές επιχειρήσεις, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά στα µέλη τους ως φυσικά πρόσωπα.
∆εν ανήκουν στο κεφάλαιο των µελών τους.
Το ύψος της συµµετοχής των µελών στο µετοχικό κεφάλαιο της συνεργατικής εταιρείας δεν επηρεάζει ούτε τις αποφάσεις που λαµβάνονται ούτε τη βαρύτητα των απόψεων, που το κάθε ένα εκφράζει.
Στις εταιρείες κεφαλαίου επικρατεί ακριβώς το αντίθετο.
Οι αποφάσεις λαµβάνονται ανάλογα µε το ποσοστό συµµετοχής στο µετοχικό κεφάλαιο και κατά κανόνα η άποψη του ισχυρού µετόχου έχει µεγαλύτερη βαρύτητα. Οι αποφάσεις συνήθως λαµβάνονται από µια µικρή οµάδα ατόµων, που έχει όµως στην κατοχή της το µεγαλύτερο ποσοστό του κεφαλαίου της εταιρείας. Ο µικρός µέτοχος απλώς προσκαλείται στη γενική συνέλευση για να ικανοποιείται η απαίτηση του νόµου. Η άποψη του ουδεµία αξία έχει.

Aντίθετα στις συνεργατικές εταιρείες, που το µέλος είναι τοποθετηµένο υπεράνω οποιασδήποτε άλλης αρχής ή αξίας, ο λόγος του έχει βαρύτητα. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει το µέλος. Η άποψη του έχει την ίδια ακριβώς αξία µε εκείνη των υπολοίπων µελών. Συνεπώς η συµµετοχή του µέλους στα συνεργατικά δρώµενα και η ενεργός παρουσία του στις γενικές συνελεύσεις της εταιρείας έχει µεγάλη σηµασία.


-- 
Το περιεχόμενο του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος καθώς και τα έγγραφα, αρχεία που συνοδεύουν την παρούσα μετάδοση είναι εμπιστευτικά. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση παρακαλούμε απευθυνθείτε και πάλι στον αποστολέα του μηνύματος. 
This message and any attachments are confidential. 
If you have received this message in error please delete it from your system.
If you require any assistance please notify the sender. 
Thank you.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε στο μέλλον να λαμβάνετε το παρόν παρακαλώ αποστείλετε e-mail στην δνση μου “ΔΙΑΓΡΑΦΗ - REMOVAL” ή τηλ μου στο  (0030 6932 302 172  fax:0030 2531 022 141)
Απενεργοποίηση Ενημερωτικών Δελτίων
[If you have gotten on this list in error or for any other reason would like to be removed, please mail  “ΔΙΑΓΡΑΦΗ - REMOVAL ]. [Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου)]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια