Φιλικά Euro 2012: Γερμανία - Ισραήλ


Γήπεδο:    Red Bull Arena (Λειψία),  Χωρητικότητα: 44345
Προϊστορία: 2-0-0

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απογοητευτική στο πρόσφατο φιλικό με τη Ελβετία, αλλά και με πολλές ελλείψεις, έχασε με 5-3 στη Βασιλεία (21’, 23’, 50’, 67’, 77’/ Hummels 45’, Σιούρλε 64’, Ρόις 72’). Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ο Λεβ, αλλά απόψε θα έχει και
πάλι τους παίχτες της Μπάγερν που έλειψαν, από τους οποίους οι περισσότεροι θα είναι βασικοί. Επιστρέφουν ο αρχηγός Λαμ, Νόιερ, Μπάντστουμπερ, Μπόατενγκ, Κρος, Μίλερ, Σβαϊνστάιγκερ και Γκόμεζ. Με την εικόνα που έδειξε στα προκριματικά και το απόλυτο των 10 νικών σε 10 αγώνες, η Γερμανία δίνεται δικαιολογημένα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα αγωνιστεί σε ένα πολύ σκληρό όμιλο, με τις Πορτογαλία (09/06), Ολλανδία (13/06) και Δανία (17/06). Από την τελική 23άδα κόπηκαν ο τερματοφύλακας Στέγκεν που έπαιξε βασικός στο φιλικό με την Ελβετία, οι μέσοι Ντράξλερ (Σάλκε) και Μπέντερ (Λεβερκούζεν), και ο επιθετικός Κακάου (Στουτγάρδη). Δε θα δώσει άλλο φιλικό μέχρι την έναρξη. Προέρχεται από 14 σερί over.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Neuer (Bayern Munchen), Wiese (Werder Bremen), Zieler (Hannover)

Αμυντικοί: Lahm (Bayern Munchen), Mertesacker (Arsenal), Jerome Boateng (Bayern Munchen), Badstuber (Bayern Munchen), Hummels (Dortmund), Howedes (Schalke), Schmetzer (Dortmund)

Μέσοι: Schweinsteiger (Bayern Munchen), Ozil (Real Madrid), Muller (Bayern Munchen), Kroos (Bayern Munchen), Khedira (Real Madrid), Schurrle (Bayer Leverkusen), Gotze (Dortmund), Reus (Gladbach), Sven Bender (Dortmund), Gundogan (Dortmund)

Επιθετικοί: Podolski (Koln/Arsenal), Klose (Lazio), Gomez (Bayern Munchen)


ΙΣΡΑΗΛ: Το Σάββατο έδωσε φιλικό με την Τσεχία και ηττήθηκε με 2-1. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο 17΄με πέναλτι, το Ισραήλ ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά οι αντίπαλοι μας στο EURO πήραν τη νίκη με γκολ στο 90’. Συμμετείχε στον όμιλο της εθνικής μας για τα προκριματικά (από την οποία έχασε δύο φορές) και τερμάτισε 3η, χωρίς να καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Λουίς Φερναντές και ανέλαβε ο Έλι Γκούτμαν, ο οποίος μετράει δύο ήττες στον πάγκο του Ισραήλ, η πρόσφατη από Τσεχία και μία από Ουκρανία. Βασικοί στην επίθεση οι Σέχτερ και Μπεν Σαχάρ, αν βέβαια ο Γκούτμαν αποφασίσει να παίξει με δύο επιθετικούς και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα. Έχει μία μόνο νίκη στα τελευταία έξι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Levita (Hapoel Beer Sheva), Harush (Beitar Jerusalem), Amos (Kiryat Shmona)

Αμυντικοί: Spungin (Ομόνοια), Ben Haim (Portsmouth), Tzedek (Kiryat Shmona), Gershon (Standard Liege), Scheimann (Excelsior), Mori (Bnei Yehuda), Gabal (Kiryat Shmona), Tibi (Kiryat Shmona)

Μέσοι: Natcho (Rubin Kazan), Kayal (Celtic), Cohen (Nurnberg), Refaelov (Club Brugge), Vermouth (De Graafschap), Benayoun (Arsenal), Zahavi (Palermo), Melikson (Wisla Krakow), Yadin (Hapoel Tel Aviv)

Επιθετικοί: Hemed (Mallorca), Shechter (Kaiserslautern), Ben Sahar (Auxerre), Damari (Hapoel Tel Aviv), Ben Basat (Brest)

Προγνωστικά Euro 2012: Με τους παίχτες της Μπάγερν που επέστρεψαν και μετά την ήττα από την Ελβετία, περιμένουμε να επικρατήσουν οι Γερμανοί και μάλιστα με αρκετά γκολ. Over στο 1.45 william Hill  και  1.60    starlottosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια