Ο Κουρής βγάζει εφημερίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ


Μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εφημερίδα “Contranews “, με εκδότη τον Γιώργο Κουρή, και κεντροαριστερό πολιτικό προσανατολισμό, που εκτιμάται ότι θα εκφράζει κυρίως τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ιδιοκτήτης της “Αυριανής” έχει αποδείξει επί σειρά ετών ότι αντιλαμβάνεται τις νέες συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται σε επίπεδο πολιτικής, κοινωνίας και ΜΜΕ, και σπεύδει να πάρει εγκαίρως θέση, που του επιτρέπει να παρεμβαίνει στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κουρής έχει ήδη κάνει τις πρώτες, διερευνητικές επαφές με δημοσιογράφους αλλά και διευθυντικά στελέχη, που θα αναλάβουν να “τρέξουν” την καινούρια εφημερίδα, διεκδικώντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή της κυκλοφορίας της, σημαντικό μερίδιο στην αγορά.
Εκείνοι που έχουν γνώση του σχεδιασμού του εγχειρήματος, περιγράφουν τη νέα εφημερίδα ως το “Έθνος” του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μια μαχητική, ρεπορταζιακή εφημερίδα, στα πρότυπα της “ναυαρχίδας” του Ομίλου Μπόμπολα, που επί σειρά ετών στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.
REPORTERstatesmen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια