Ο τραπεζίτης που ένωσε Τζήμερο- Μάνο επικεφαλής στη Β΄Αθήνας στη θέση του Άγη Βερούτη ;


Καταιγιστικές εξελίξεις στη Δημιουργία , Ξανά !

Μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τη Δράση του Στέφανου Μάνου τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από μεγάλη μερίδα στελεχών και φίλων του νεοσύστατου κόμματος , πριν λίγο το κορυφαίο στέλεχος και πρώτος σε ψήφους στη Β΄Αθήνας Άγης Βερούτης ,ανακοίνωσε πως για λόγους ενότητας και για να δείξει πως δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές .
Το ήθος του Άγη Βερούτη είναι γνωστό και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του , ωστόσο δεν μπορούμε να μη
συνδυάσουμε το γεγονός , ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt o πρώην πρόεδρος της Millenium Bank κ. Ιωάννης Τανισκίδης θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού στη Β Αθηνών.
Τι άλλο είναι ο Γιάννης Τανισκίδης ; Να σας αποκαλύψουμε ότι είναι ο προξενητής και ιθύνων νους του πολιτικού γάμου Μάνου - Τζήμερου . Οι πληροφορίες του logia starata λένε ότι αυτό είναι το πρόσωπο , που μεσολάβησε το Σάββατο 19 Μάη και έφερε κοντά τους δύο άντρες.

Διαβάστε τα όσα ανακοίνωσε πριν λίγο στους φίλους της Δημιουργίας ο Άγης Βερούτης


Φίλοι συνδημιουργοί,

πολλά ελέχθησαν τελευταία, από πολλούς που προσπάθησαν να ψέξουν τη Δημιουργία για τις δημοκρατικά ληφθείσες αποφάσεις της, και την υλοποίησή τους, επειδή αυτές οι αποφάσεις δεν ήταν αρεστές σε όλους.

Ζητώ συγγνώμη σε όλους για το γεγονός ότι γίνατε κοινωνοί αυτών των εξελίξεων και αυτών των δηλώσεων, και των σχολιασμών που ακολούθησαν εκατέρωθεν. Συγγνώμη!

Σε όλα αυτές τις δεσμεύσεις, άλλοι πήραν θέση επιτιθέμενοι προσωπικά σε εμένα γιατί στήριξα τις αποφάσεις, και την τήρηση του λόγου μας, ενώ άλλοι επετέθησαν στο Θάνο Τζήμερο και στις διαδικασίες που θεσμοθετήσαμε, ή στο Κίνημα συνολικά, εκφράζοντας απαξία.

Κάποιοι μάλιστα έστερξαν να προβάλουν ότι η στήριξή μου ήταν υστερόβουλη και προσχηματική, προκειμένου να διασφαλίσω μια θέση στην επόμενη βουλή, την οποία μάλιστα εκείνοι επιμελώς απέφυγαν να αναλογιστούν την συμμετοχή μου στη Δημιουργία από την πρώτη μέρα, στο Δαναό, όπως και το γεγονός ότι στην Β' Αθηνών που εκτέθηκα ήρθα πρώτος σε σταυρούς, παρά το γεγονός ότι έμπρακτα και δημόσια ζήτησα να δώσουν ψήφο μόνο στη Δημιουργία και όχι σταυρό σε μένα.

Επειδή συνεχίζω να στηρίζω τα ιδεώδη της Δημιουργίας, και να βλέπω ότι είναι η μόνη λύση που έχουμε για να συγκρατήσουμε την Ελλάδα από το κύλισμά της στην ακυβερνησία. Επειδή πιστεύω ότι πρέπει να επιδείξουμε μοναδική προσήλωση στα ιδεώδη της Δημιουργίας, στις λύσεις που φέρνει στην κοινωνία, στις αρχές της, και στην μέλλουσα σημασία της για την Χώρα μας. Επειδή έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του Θάνου και των οργάνων της Δημιουργίας.

Αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με το Θάνο στις προηγούμενες μέρες να μην συμμετέχω στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος, ως δείγμα της σοβαρότητας των περιστάσεων στην Ελλάδα, και ως τρόπο να αποδείξω σε όλους ότι τα κίνητρα της στήριξης δεν πρέπει να είναι ιδιοτελή. Για εμένα ποτέ δεν ήσαν, και ποτέ δεν θα είναι.

Ζητώ από όλους να μου δείξετε ότι αυτή μου η απόφαση δεν σας αφήνει αδιάφορους, ότι ενστερνίζεστε την σοβαρότητα των περιστάσεων, και ότι μοιράζεστε μαζί μου την πίστη στην ενότητα, στις αρχές και στις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύουμε σαν Κίνημα.

Σας καλώ έμπρακτα να στηρίξετε τη Δημιουργία όπως την πρώτη μέρα. Άλλωστε τίποτε δεν άλλαξε με την συνεργασία μας με τη Δράση, πάλι είμαστε αυτόνομοι σαν κόμμα, όμως διαθέτουμε την βεβαιότητα πως η μεσαία τάξη θα αποκτήσει φωνή στη βουλή.

Όπως είχα πει και δημόσια και γραπτώς, καμία διαφορά δεν θα έχει αν η φωνή της Δημιουργίας θα βγαίνει από το δικό μου στόμα ή κάποιου άλλου συνδημιουργού. Όμως το σημαντικό είναι η φωνή να βγαίνει!

Αυτό το στηρίζω έμπρακτα και χωρίς ιδιοτέλειες, Το ίδιο προσκαλώ όλους σας να συνεχίσετε να κάνετε, αφήνοντας πίσω οποιαδήποτε πίκρα κεράσαμε ο ένας τον άλλον τις προηγούμενες μέρες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Πάμε Μπροστά!

Άγης

gkatzios: Τουλάχιστον αυτοί το λένε ότι είναι με τους τραπεζίτες....δεν το κρύβουν!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια