Ακούραστος ο Άκης Γεροντόπουλος


Στην προεκλογική περίοδο εισέρχεται και επισήμως η Νέα Δημοκρατία με την συνδιάσκεψη του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
O Κυριάκος Γεροντόπουλος την παρακολούθησε από την αρχή έως το τέλος με προσοχή, ενώ τα στοιχεία που κυριάρχησαν εκεί ήταν η ενότητα, η πίστη για νίκη και η ελπίδα για το αύριο της πατρίδας.

Τα Ελευθέρια της Θράκης γιορτάστηκαν και στην Καλλιθέα Αθηνών. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Ν.Δ. εκπροσώπησε ο Κυριάκος Γεροντόπουλοςο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι στις κρίσιμες στιγμές
που ζει η πατρίδα μας, είναι ανάγκη να είμαστε όλοι οι Έλληνες Ενωμένοι, αλλά και απελευθερωμένοι από ιδεολογικές και κομματικές εξαρτήσεις.

Ο Κυριάκος Γεροντόπουλος επισκέφθηκε τη Δευτέρα τις Φέρες, τους Κήπους, τη Γεμιστή, τη Βρυσούλα και τον Πόρο. Η απαίτηση για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου είναι το πρώτο θέμα παντού, όμως αυτό συνοδεύεται και από το αίτημα να μην κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση η παραμονή της χώρας στο Ευρώ και της Ελλάδος στην Ε.Ε. Υπάρχει φυσικά και το τοπικό ζήτημα της απαίτησης για άμεση επίσκεψη των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, για την καταγραφή των ζημιών από της πρόσφατες πλημμύρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια