Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές σε ένα από τα τρία καλύτερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΠOIOTHTA ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΣΠΟΥΔΩΝ
Η ΕΡΕΥΝΑ για την αξιολόγηση των βρετανικών πανεπιστημίων, «National Student Survey» (www.thestudentsurvey.com), ανέδειξε το πανεπιστήμιο του Leicester να μοιράζεται τις τρεις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα ιδρύματα Oxford και Cambridge. Ποιος δεν θα
ήθελε να απολαύσει τη σπουδαστική εμπειρία και την προοπτική ανάπτυξης με σπουδές πανεπιστήμιο τέτοιου κύρους και βεληνεκούς; Από όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για σπουδές κύρους ίσως κανένας.
Ένας  σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι  η μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, με τις προσωπικές, αλλά και οικονομικές  συνέπειες που κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Το εμπόδιο αυτό, όμως, εξαλείφεται  αφού τα κορυφαία Πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης που στοχεύουν στην ευρύτατη μετάδοση της γνώσης, καταρρίπτοντας πολλά εμπόδια στη μάθηση, έχουν αναπτύξει την πιο σύγχρονη μέθοδο της “Ευέλικτης Εμπλουτισμένης Μάθησης” (Distance Learning), ώστε να μην αποκλείονται από τη γνώση όσοι για λόγους φυσικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς ή άλλους αδυνατούν ή δυσκολεύονται πολύ να εγγραφούν σε Πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία. Μέσω της μεθόδου Distance Learning ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει όλη τη διάρκεια της φοίτησης ευρισκόμενος στον τόπο του, ακόμη και αν αυτός είναι ένα απομακρυσμένο σημείο της χώρας ή αν είναι υποχρεωμένος να μετακινείται. Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας προγράμματα που ταιριάζουν περισσότερο στον ίδιο, με τον ρυθμό που ταιριάζει στον καθένα, και συχνά επιλέγεται όχι μόνο ποια μαθήματα θα πάρει, αλλά και με ποιά σειρά, επιλέγοντας επίσης να πραγματοποιήσει όλη τη φοίτηση ευρισκόμενος μακριά από το Πανεπιστήμιο (ή αν επιθυμεί ένα μέρος της φοίτησης να το κάνει μέσα στο Πανεπιστήμιο), ενώ το υπόλοιπό να έχει άμεση σχέση ως φοιτητής του Πανεπιστημίου, κυρίως μέσω Internet.στο πλαίσιο της οποίας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ολοκληρώσει τη διάρκεια της φοίτησής του ευρισκόμενος στον τόπο του.
ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
 Ένας  άλλος σημαντικός ενδοιασμός  βέβαια πιθανόν να είναι το  κόστος, ειδικά αυτή τη δύσκολο  οικονομική εποχή για όλους.  Γιαυτό ακριβώς τον λόγο η ICON διεκδίκησε και κατάφερε να αποκτήσει ορισμένες υποτροφίες για πιθανούς σπουδαστές από την Ελλάδα, καθώς και πραγματικά χαμηλές τιμές, έως και 52% χαμηλότερες συγκριτικά με τις τιμές στη Μεγάλη Βρετανία για διάφορα προγράμματα.   Εκτός από αυτά τα οφέλη όμως, ο σπουδαστής απολαμβάνει και όλα ανεξαιρέτως τα δικαιώματα που θα είχε αν είχε μεταβεί στην πόλη του Λέστερ, όπως τη συμβολή του γραφείου σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου για εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό. Επίσης  ο φοιτητής έχει ακόμα την δυνατότητα οποτεδήποτε επιθυμεί να μεταβεί στη Μεγάλη Βρετανία για να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα μέσα στο Πανεπιστήμιο ακόμα και να διαμείνει στις εστίες του Ιδρύματος. Και πάνω από όλα, καθόλη αυτή τη διάρκεια ο σπουδαστής έχει την πληρέστερη και πολύπλευρη υποστήριξη και συμβούλευση από το έμπειρο προσωπικό της ICON, που χρόνια τώρα έχει βοηθήσει πολλούς σπουδαστές να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους, καταλαμβάνοντας στη συνέχεια υψηλόβαθμες θέσεις εργασίας τόσο εντός των συνόρων όσο και στο εξωτερικό.
Θέλεις  και εσύ να γίνεις σπουδαστής του  δεύτερου καλύτερου Πανεπιστημίου  της Μεγάλη Βρετανίας;
 Μήπως  δεν έχεις πεισθεί πλήρως ή  έχεις κάποιον άλλο ενδοιασμό,  ο οποίος ακόμα σε κρατάει  δέσμιο και δεν σε αφήνει  να κάνεις το επόμενο βήμα;  Eλα στις δωρεάν εκδηλώσεις μας στηνΑθήνα  (10/09 & 24/09), στη Θεσσαλονίκη (6 και 18/09), στην Τρίπολη (11/09), στην Κομοτηνή (13/09) και στα Ιωάννινα (20/09), επισκέψου την ιστοσελίδα μας www.icon.gr ή επικοινώνησε μαζί μας στα info@icon.gr και 210 92 48 534 και κάποιος από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους θα σε κατατοπίσει σχετικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια