Ραντεβού για μονομαχία στον Σχιστό, με κουμπούρια κολτ...

... έδωσαν Βαρδής-Μπόμπολας για τα μάτια Τρέμη-Σαράφογλου και 
Σκορδά! ...
Ντέπυ Χορταρέα
Έτοιμοι να μονομαχήσουν στον Σχιστό, κάτω από τον καυτό ήλιο με κουμπούρια κολτ είναι ο Γιώργος Μπόμπολας και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης!

Αιτία η Μαρία Σαράφογλου και οι...


αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκαλεί στο Μega.

Επειδή ο Θάνος Πασχάλης δεν ήταν τόσο sexy όσο η Ράνια Τζίμα και η Μαρία Σαράφογλου πήγε την άγουσα για τα αποδυτήρια της Μεσογείων αλλά τώρα είναι οι νεοφερμένες εκείνες που ανάβουν φωτιές.

-Χρήστο, δεν θα επιστρέψω στο κανάλι...Νομίζω ότι δεν με χρειάζεστε άλλο πλέον...

Αυτό διαμήνυσε η Όλγα Τρέμη στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, όταν μετά την πρώτη σύγχυση που υπέστη από την μετεγγραφή της Ράνιας Τζίμα, ακολούθησε εκείνη της Μαρίας Σαράφογλου για να κάνει ακόμη πιο σύνθετη την κατάσταση και να στείλει και την έτερη νεαρά κορασίδα, την Έλλη Στάη, μία ώρα αρχύτερα στον Άγιο Παντελεήμονα του Πεπίτο Σίμου Κεδίκογλου.

Η Όλγα, όπως ήταν φυσικό, είδε στο πρόσωπο της Ράνιας και της Μαρίας δύο υποψήφιες αντικαταστάτριές της. Και δεν είχε άδικο. Η αίσθηση που υπάρχει, από πέρυσι ακόμη, στο κανάλι είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος να της το πει!

Η Όλγα δεν αρκέστηκε στα παράπονά της προς τον Παναγιωτόπουλο αλλά ήλθε και σε επαφή με τον Βαρδινογιάννη. Ο Βαρδής αναγκάσθηκε να διακόψει την μπιρίμπα για να μιλήσει στον Μπόμπολα για το θέμα αλλά ο τελευταίος δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για την παραμονή η όχι της Όλγας, η οποία μετά την συνέντευξη με τον Ολάντ που της έκλεισε ο Βενιζέλος, ένιωθε ασφαλής για την νέα χρονιά και ξεκίνησε ανέμελη τις διακοπές της.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Μαρία Σαράφογλου είναι έτοιμη να πάρει το κεντρικό δελτίο πάνω της δίχως να κάνει καν δοκιμαστικό. Όπως είχε γίνει και με τον Χατζηνικολάου στο Mega, όταν εκπαραθυρώθηκε η Κανέλη.

Η επιλογή άλλωστε της Σαράφογλου να παρουσιάζει το ένθετο (τύπου Χατζηφωτίου) με τα νέα του κυρ-Φώτη του τραπαρίφα της ΔΗΜΑΡ, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Το κορίτσι ψήνεται για το δελτίο.

Όταν είδαν από το μπομπολέικο την αντίδραση του Βαρδή για το ενδεχόμενο αντικατάστασης της Τρέμη, άρχισαν να διαρρέουν ότι η Σαράφογλου τελικά θα πάρει την θέση του πολιτιστικού διδύμου Λιάγκα-Σκορδά.

Ε, τότε ήταν που ξέσπασε ο τυφώνας Ισαάκ. Η Φαίη Σκορδά που στο μεταξύ είχε γνωρίσει τον Βαρδινογιάννη από τον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου, πήρε τηλέφωνο τον δύστυχο Βαρδή που έμπλεξε με τα πίτουρα και άρχισε κι αυτή με την σειρά της να του κλαίγεται, ότι θέλουν να της κόψουν την εκπομπή για τα μάτια της Μαρίας Σαράφογλου.

Ο Βαρδής εκστόμισε κάτι βρισιές στα σαουδαραβικά και ξανατηλεφώνησε στο συνεταίρο του.

-Γιώργο, έλα την Κυριακή στις 11 στον Σχιστό να μονομαχήσουμε. Θα έλθεις μόνος σου. Εσύ κι ένα κουμπούρι. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ...

Μ΄αυτό το τρόπο οι δύο συνεταίροι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους για τα μάτια της Όλγας, της Μαρίας και της Ράνιας.

Κι αν αυτοί είναι άνδρες σκληροτράχηλοι και αποφασισμένοι για όλα και δεν τους φοβάμαι, το αληθινό δράμα παίζετε αλλού: Στους δυο αρρωστημένα ζηλιάρηδες συζύγους αν με εννοείτε...

kourdistoportocali.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια