Ελένη Φουρέιρα: Τα παιδικά της χρόνια στο κατηχητικό


Η γνωστή τραγουδίστρια, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, όταν πήγαινε στο κατηχητικό. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη γυναικεία φύση και στο πως πρέπει μια γυναίκα να αντιμετωπίζει τον εαυτό της.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε το γεγονός ότι, μικρή, πήγαινε στο Κατηχητικό, κάτι που απολάμβανε πολύ. Όπως είπε, από εκεί πήρε πολύ καλές βάσεις για τη ζωή της, ενώ συν τοις άλλοις, περνούσε υπέροχα, αφού πήγαινε εκδρομές, έπαιζε με τους φίλους της, μάθαινε πράγματα στην εκκλησία, καθώς και σεβασμό προς το συνάνθρωπο. Μάλιστα, δε δίστασε να δηλώσει πως αν κάνει μια κόρη, θα την στείλει στο Κατηχητικό, ενώ κι η ίδια, αν γυρνούσε πίσω το χρόνο, θα ξαναπήγαινε.

Εκτός από τα παιδικά της χρόνια, η τραγουδίστρια έστειλε και ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες και, ειδικά, τα νεαρά κορίτσια, που αφορούσε την αποδοχή της γυναικείας τους φύσης, με τις ατέλειές της. Πρέπει όλες οι γυναίκες να δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι και να μην προσπαθούν να το διορθώσουν με εξαντλητικές δίαιτες και θεραπείες. Η ίδια, όπως είπε, τρώει πολύ, αλλά δεν παραλείπει να γυμνάζεται αρκετά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια