Ο ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η «ΣΚ***ΓΡΙΑ»


Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ο γνωστός συγγραφέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Χωμενίδης, βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ παρατηρεί ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος «έχει φωνή γριάς και μάλιστα σκατόγριας».
Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι η απάντηση του συγγραφέα στον χαρακτηρισμό «εσχατόγεροι» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Παππάς της οργάνωσης, για τον Μανόλη Γλέζο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Εκτός, όμως, της φωνής του Μιχαλολιάκου, ο Χωμενίδης σχολιάζει κι άλλα: «Εάν αντιμετώπιζα τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα του έκανα μια και μοναδική ερώτηση: “Όταν ισχυρίζεστε ότι είστε με την Ελλάδα, για ποια Ελλάδα μιλάτε; Για την Ελλάδα του αλκοολικού Διονυσίου Σολωμού; Του πτωχαλαζόνος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη; Του φαντασμένου Εμμανουήλ Ροίδη; Του περιθωριακού ζωγράφου Θεόφιλου; Του εκκεντρικού Ανδρέα Εμπειρίκου; Του μεγαλοαστού Οδυσσέα Ελύτη; Του κομμουνιστή Γιάννη Ρίτσου; Της ελευθεριάζουσας Μελίνας Μερκούρη; Ή του ομοφυλόφιλου Μάνου Χατζιδάκι; Προφανώς όλοι οι παραπάνω -η δική μας Ελλάδα- θα αποτελούσαν στόχους σας. Και η Ελλάδα στην οποίαν εσείς αναφέρεστε είναι η Ελλάδα του κάτω κόσμου. Δηλαδή του υπόκοσμου…». Αν μη τι άλλο, ο Χωμενίδης είναι σαφής.
 matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια