Κούγιας: Πρωτάθλημα χωρίς Ολυμπιακό!

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για τη δημιουργία μίας νέας ποδοσφαιρικής Λίγκας, χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού!
 Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι της Καλαμάτας «BEST» και αποκάλυψε πως έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα, εκτός διοργανώτριας αρχής.
Σύμφωνα πάντα με τον Αλέξη Κούγια στη νέα Λίγκα θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής, και άλλες ομάδες. Οχι, όμως και ο Ολυμπιακός.
Η συγκεκριμένη σκέψη φαίνεται πως συζητήθηκε και στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να το συζητάει σοβαρά με τους συνεργάτες του. Φυσικά, το ενδεχόμενο να γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη, μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο, αν βρεθούν αρκετοί σύμμαχοι, εκτιμάται πως μπορεί να προχωρήσει.
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα πως εκτός από τον Παναθηναϊκό υπάρχει κι άλλος σύλλογος της Super League, ο οποίος κάνει ανάλογες σκέψεις και έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τους πράσινους.

sport.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια