Πως να αφήσεις καλή εντύπωση στην πρώτη σου συνάντηση με γυναίκα Read more: Πως να αφήσεις καλή εντύπωση στην πρώτη σου συνάντηση με γυναίκα


Λένε ότι η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική και ότι καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, εάν θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού αφού είναι αρκετή για μια γυναίκα να καταλάβει αν ο άντρας με τον οποίο βρίσκεται εκείνη την στιγμή είναι ικανός για να προχωρήσει μαζί του σε σχέση ή δεν αξίζει τον κόπο.
Αθώα ψέμματα
Είναι πολύ σημαντικό στην πρώτη επαφή που έχουμε να κάνουμε καλή εντύπωση, αφού το λέει και η λαική ρήση ότι από τα ρούχα κρίνουν και από το μυαλό επιλέγουν, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα έτσι ώστε να αφήσουμε καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού.
Όσο αφορά της γυναίκες εκεί τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα αφού κάθε γυναίκα που βγαίνει νέο ερωτικό ραντεβού φροντίζει να εμφανιστεί στην καλύτερη της περίπτωση προετοιμάζοντας πολύ προσεκτικά την εξωτερική της εμφάνιση.
Μια στατιστική αναφέρει ότι το 75% των ανδρών γοητεύει μια κυρία στο πρώτο ραντεβού ποντάροντας στην καλοπληρωμένη δουλειά του. Αν φυσικά έχει τέτοια. Ο συνδυασμός μεγάλος μισθός (τουλάχιστον διπλάσιος από τον δικό της), ενδιαφέροντα χόμπι, οι πολλοί φίλοι και η έλλειψη προηγούμενου γάμου είναι τα καλύτερο αφροδισιακό που κάνει της γυναίκες να τρελαίνονται ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. Σίγουρα κάνουν εγκεφαλικές λειτουργίες πως θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βάλουν χέρι στο παχυλό μισθό του υποψηφίου αράζοντας για πάντα στο σπίτι και δηλώνοντας οικιακά.
Η έρευνα που έγινε στην ΗΠΑ με συμμετοχή 800 αντρών ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, έδειξε και κάτι άλλο. Ότι τα 2/3 των ερωτηθέντων λένε ψέματα για το εισόδημά τους στο πρώτο ραντεβού. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν την γυναίκα με την οποία βρίσκονται εκείνη την στιγμή και απλά παραφουσκώνουν από λίγο έως πολύ, τα πράγματα, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν.
Δόλια ψέμματα
Οπότε κυρίες μου μην πιστεύεται ότι ακούτε στην πρώτη σας συνάντηση με έναν ενδιαφέροντα άντρα που ως βασικό σκοπό του έχει να κάνει σεξ μαζί σας χωρίς να πληρώσει, ενώ εσείς προσβλέπεται στον Άγιο Βασίλη που θα σας κάνει νοικοκυρά και θα σας τρέφει για τα επόμενα 100 χρόνια. ΄-)
Το δεύτερο πεδίο όπου οι άντρες λένε ψέμματα εκτός από τα εισοδήματα τους είναι η αγάπη τους για τα ζώα και της καλλιτεχνικές τους ανησυχίες που συνήθως εξανεμίζονται στην επίσκεψη στα μπουζούκια. Κάποιοι επίδοξοι Καζανόβες προσθέτουν στην τσάντα με τα ψέμματα και πανεπιστημιακούς τίτλους και θέσεις διευθυντών προσπαθώντας γρήγορα να ρίξουν στο κρεβάτι την γυναίκα και μετά να αποχωρίσουν ικανοποιημένοι με το κατόρθωμα του και προσθέτοντας ακόμη ένα τρόπαιο στην ερωτική συλλογή τους.
Επίσης το 50% δεν αναφέρει το γεγονός ότι είναι διαζευγμένοι ή ότι έχει παιδιά από άλλους γάμους πιστεύοντας ότι αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στην επιλογή της γυναίκας ως ερωτικού παρτενέρ. Μην με ρωτήσετε ο έρωτας που βρίσκεται σε αυτό το σημείο αφού δεν πιστεύω στα παραμύθια μετά την ηλικία των 8 ετών. Η ζωή είναι δούναι και λαβείν και για να κερδίσεις το οτιδήποτε πρέπει να έχεις ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά. Στον γάμο θα έρθει ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου και τα παιδιά που θα του δώσουν χαρά και ευθύνες.
Π.χ αν είσαι γυναίκα, εξωτερική ομορφιά μοντέλου, ατέλειωτα πόδια, όμορφο στήθος, ζουμερά χείλη, πτυχίο Πανεπιστημίου σε αντικείμενο που σου αρέσει και το κατέχεις, όχι απλά το χαρτί που δεν σημαίνει τίποτα, που αποδεικνύει την ευφυΐα σου και χαρακτήρα σταθερό και κατασταλαγμένο που ξέρει τι θέλει και τι θα του κοστίσει για να το πετύχει. Ο άντρας αντίστοιχα πρέπει να έχει ωριμάσει πριν βγει από τον στρατό, να έχει δημιουργήσει δικά του λεφτά, και αν προσβλέπει σε μισθωτή εργασία να είναι τουλάχιστον μεσαίο στέλεχος σε σοβαρή εταιρεία με προοπτικές ανόδου και εξέλιξης πριν πάρει την απόφαση να δημιουργήσει δική του οικογένεια.
Αληθινά Ψέμματα
Φυσικά όλα αυτά τα ψέμματα άλλα αθώα και άλλα καθόλα δόλια θα εμφανιστούν σε επόμενα ραντεβού οπότε κυρίες μου μην εμπιστεύεστε τα μπλε μάτια του ωραίου εραστή που σας πουλάει παραμύθι στην προσπάθεια του να σας οδηγήσει στο κρεβάτι αλλά κάντε την λεπτομερή αναζήτηση σας για το ποιόν του υποψηφίου, έτσι ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε και να μην την πατήσετε ως πρωτάρηδες.
Τελικά από αυτό το άρθρο βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι άντρες στα πρώτα τους ραντεβού λένε περισσότερα ψέμματα και από τους πολιτικούς που με το ψέμα κερδίζουν το παντεσπάνι τους…..Συμφωνείται;


//gnorimies.ne

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια