Δείτε Video:Πάτρα - "Έκλεψαν τα αρχαία λόγω οικονομικής κρίσης"!!!!


Νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο για τους ληστές της Αρχαίας Ολυμπίας

Η οικονομική ανέχεια και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα, τους οδήγησε να οργανώσουν την ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Αυτός είναι ο βασικός ισχυρισμός των τριών συλληφθέντων της ληστείας, οι οποίοι σήμερα οδηγήθηκαν εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για να απολογηθούν στον ανακριτή.
Τα τρία άτομα δυο Πατρινοί, και ένας Αθηναίος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας, κλοπής αρχαιοτήτων, απόπειρα πώλησης αρχαίων και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι συλληφθέντες συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους υπεράσπισης τους, πέρασαν και πάλι το κατώφλι του Ανακριτή, ζητώντας όπως και έγινε νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη.
Για ερασιτέχνες έκανε λόγο ο δικηγόρος Ντίνος Αργυρόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου μικροπωλητή, που μετά και την ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε σε γάζα που ήταν τυλιγμένη η βαριοπούλα που χρησιμοποιήθηκε για να σπάσουν οι προθήκες των εκθεμάτων, εμφανίζεται ως εγκέφαλος της ληστείας.
Επιμερισμό των ευθυνών και απόδοσης των κατηγοριών στο βαθμό που αναλογεί στον πελάτη τους, ζήτησαν οι Περικλής Πασχάκης και Γιάννης Γκότσης, συνήγοροι υπεράσπισης του 36χρονου άνεργου Πατρινού.
Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες για την συμμετοχή του στην υπόθεση, που εντοπίζεται στο ρόλο του μεταφορέα των άλλων συλληφθέντων, στο σημείο πώλησης του δαχτυλιδιού θα λάμβανε το ποσό των 400 ευρώ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια