Βροντερό απών από τους Αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Επιτροπή

Στολή για τις απόκριες ζητάνε με γράμμα τους από τον Αϊ Βασίλη οι Δήμαρχοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και μάλλον αυτό του ανεξάρτητου που φοριέται πολύ. Η Kεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα κάτι που ήταν αναμενόμενο,κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα brand name το οποίο κάποτε πλήρωνε (πριμοδοτούσε) καλά όποιον φορούσε τη φανέλα του. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι δε θα δοθούν χρίσματα στους Δήμους και στις Περιφέρειες. Στη σημερινή συνεδρίαση εύκολα κανείς μπορούσε να παρατηρήσει ότι ούτε οι εν ενεργεία αλλά ούτε και οι εν επιθυμία Υποψήφιοι Δήμαρχοι έδωσαν το παρών. Και δεν είναι μακριά οι εποχές όπου συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο ούτε όμως οι εκλογές είναι μακριά. Να αναφέρουμε απλά μόνο ότι και οι ψηφοφόροι έχουν μνήμη!!!
airetos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 25% ( ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΒΑΛΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ - ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ “ΦΤΑΣΕΤΕ” ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 75%. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ “ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ” ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ”ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΝΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?????? ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?????? ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΑ ΑΜΕΑ? ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ? ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΗ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ” ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ “ΔΕΚΑΝΙΚΙ” ΤΗΣ ΝΔ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΝΔ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.


    ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
    ΓΙ’ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΒΡΟΥΤΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ - ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΜΕΑ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΣΑΣ ΕΧΕΙ “ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΙ “Η ΝΔ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ” ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ….. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ? ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ.
    “ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ”..............
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΑΥΤΟΙ (ΝΔ) ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΜΕΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΦΤΑΝΕΙ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΕΝΑ” ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΞΕΥΤΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ “ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ”.
    ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου