Αποχαιρετά τους ΑΝ.ΕΛΛ. ο Β. Καπερνάρος

Με την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου κλιμακώνεται η κρίση που προκλήθηκε από το κακό εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δυσαρέσκεια, γκρίνιες και κριτική στον Πάνο Καμμένο στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας .

Η απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, να προχωρήσει στη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής σε γενική αναδιοργάνωση του κόμματος δεν έφτασε για να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει το κλίμα, τόσο μέσα στο κόμμα όσο και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ήδη πολλά στελέχη και βουλευτές, μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχαν ασκήσει σφοδρή κριτική στην τακτική της ηγεσίας του κόμματος, ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης είχε «ρίξει το γάντι» προσωπικά στον Πάνο Καμμένο.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες εξέφρασαν παράπονα ότι δεν στηρίχθηκαν από το κόμμα και αφέθηκαν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το δύσκολο προεκλογικό αγώνα. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σήμερα, με μία λιτή επιστολή του προς τον πρόεδρο κοινοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του προς τον πρόεδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καπερνάρος δεν εξέφρασε πολιτική διαφωνία στην κοινοβουλευτική ομάδα, ωστόσο εξεδήλωσε την πικρία του για τη μη στήριξη της υποψηφιότητάς του, αφήνοντας αιχμές για τον Πάνο Καμμένο ότι παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις με τους κ. Κακλαμάνη και Πολύδωρα.



«Δεν παίζω παιχνίδια κάτω από το τραπέζι»

«Ξεκαθαρίζω ότι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν εμπεριέχουν, ούτε σαν σκέψη, τη συνεργασία μου με άλλο κόμμα. Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι δεν έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω τώρα, άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα μου», δήλωσε ο κ. Καπερνάρος, λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίησή του, διαψεύδοντας φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με άλλον κομματικό μηχανισμό.



Η Έλενα Κουντουρά νέα γραμματέας της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛΛ.

Παράλληλα, στη σημερινή συνεδρίαση, η Έλενα Κουντουρά τοποθετήθηκε στη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε μείνει κενή, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Γιοβανόπουλου.

Επίσης η βουλευτής Ραχήλ Μακρή τοποθετήθηκε προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.



efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια