Neue Zürcher Zeitung: Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση Σαμαρά

“ Στην ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής αναφέρεται η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε άρθρο της με τίτλο «O ΣΥΡΙΖΑ ζητά νέες εκλογές», ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την κυβέρνηση Σαμαρά ”
Στην ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής αναφέρεται η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε άρθρο της με τίτλο «O ΣΥΡΙΖΑ ζητά νέες εκλογές», ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την κυβέρνηση Σαμαρά.

«Ο πρωθυπουργός Σαμαράς παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν ένα μήνυμα των εκλογέων προς την κυβέρνηση. Την απαίτηση για νέες εκλογές όμως την απέρριψε», γράφει χαρακτηριστικά η ελβετική εφημερίδα.

Η Neue Zürcher Zeitung, επισημαίνει ότι «Για την κυβέρνηση συνασπισμού τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όσον αφορά την επιβολή νέων μεταρρυθμίσεων».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας έρχεται να συμπληρώσει το παζλ πολλών δημοσιευμάτων, τα οποία μιλούν σε διθυραμβικό τόνο για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αμφισβητούν τις πολιτικές λιτότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια