Όταν ο ΔΟΛ κάνει τον «έρωτα»... «αρραβώνα»

“ Δεν έχουν έμπνευση στον ΔΟΛ ”
Του Καναλάρχη σου
14 Μαΐου 2013

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο τίτλο "Ξαφνικός έρωτας Τσίπρα – Βιομηχάνων". Ο πρωτοσέλιδος τίτλος συνοδεύεται από την αποθέωση του ακροδεξιού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα περίπου ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα για τα "μαρξιστικά τσιτάτα" ή για τις "υποσχέσεις του" (μέχρι και τον Τσίπρα με τον Δασκαλόπουλο να κρατούν μαζί το σφυρί και το δρεπάνι είχαν βάλει σε σκίτσο).  

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, μία ημέρα μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στον ΣΕΒ, δεν πρωτοτυπεί. Όπως μας ενημερώνει και πάλι μέσω πρωτοσέλιδου τίτλου ότι ο “έρωτας” έγινε τώρα “Αραβώνας Τσίπρα – ΣΕΒ”. Σε κάθε περίπτωση πρέπει το αναγνωστικό κοινό να γνωρίζει.

Έχει κάτι το μεμπτό η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΕΒ; Για ποιον λόγο η εφημερίδα με “χτύπημά” της στην πρώτη σελίδα μας ενημερώνει ότι το κλίμα ήταν οικογενειακό; Αν δεν πήγαινε ο Αλέξης Τσίπρας τι θα έγραφαν τα γερασμένα παλικάρια της οδού Μιχαλακοπούλου;

Η ήττα των κομμάτων της συγκυβέρνησης έχει επιπτώσεις και στα μαυσωλεία της ενημέρωσης που έχουν ποντάρει πολλά στην εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Στο τέλος θα κατηγορήσουν τον ΣΕΒ για το γεγονός ότι δέχεται ως ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. 

Δεν πειράζει. Περαστικά.


ΥΓ: Και στα δύο πρωτοσέλιδα ο Σαμαράς είναι guest star!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια