ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ.




Ο Σαράντης Κρεμιζάκης είναι ένα από τα ποιο δημοφιλή άτομα του Αλίμου, όσο κι αν ακούγετε περίεργο, είναι ακόμη ποιο δημοφιλής και από τον δήμαρχο καθώς μέσα από τις μουσικές δραστηριότητες αλλά και από τις περιοδείες του στο εξωτερικό τον έχουν κάνει να έχει χιλιάδες οπαδούς.
Και μιας και που μιλάμε για χιλιάδες οπαδούς, το 2012,  μίλησε για τον Άλιμο στην Ευρωπαική συναυλία του στο Λονδίνο ( που άγγιξαν τα 20 , 000 άτομα) λέγοντας πως τους προσκαλεί όλους να ερθουν και να απολάυσουν την όμορφη παραλία και τα υπέροχα μέρη. Δείτε βίντεο:
Αργότερα, μίλησε για τον Άλιμο στο CNN αφού μερικά πλάνα από το τελευταίο βίντεο κλιπ με τίτλο "Leave me alone" σε συνεργασία με έναν δημοφική ράπερ από το επιτελείο του Justin Bieber γυρίστηκαν στην μαρίνα Αλίμου, δείτε βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στον μεγαλύτερ ραδιοφωνικό σταθμό του Περού, δήλωσε ότι η επιθυμία του για μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του είναι να γίνει στην παραλία Αλίμου ( φανταστείτε τι έχει να γίνει) ώστε να διαφημιστεί ακόμη περισσότερο ο τοπος του:

Ο Σαράντης έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη σ' ένα Αμερικάνικο περιοδικό και τον ρώτήσαν τι άποψη έχει για τον νέο δημαρχο που εκλέχτηκε στην περιοχή του. Διαβάστε λοιπόν τι δήλωσε στο περιοδικό: "Λένε πως μια Αγάπη δεν θα την γευόσουν περισσότερο αν δεν υπήρχε το μίσος, και ο τίτλος που είχε στις εκλογές 'Αγαπώ τον Άλιμο' απέδειξε πως η Αγάπη μπορεί να κερδίσει τους εχθρούς και να τους διδάξει ήθος, αξιοπρέπεια αλλά και εμπιστοσύνη. Εύχομαι στον νέο δήμαρχο καλή δύναμη στο δύσκολο έργο αλλά και ένα καλύτερο μέλλον με Αγάπη και δημιουργικότητα."

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου