Τζίμης Πανούσης: Η σαρωτική αποδοχή έφερε παράταση στις εμφανίσεις

Οι εμφανίσεις του Τζίμη Πανούση στο Γκουαντάναμο-Ακτή Πειραιώς είναι sold out από την αρχή. 
Το μαγαζί γέμιζε ασφυκτικά θυμίζοντας νυχτερινά μαγαζιά χρυσών δεκαετιών του 80 και του 90.
Ουρά έξω από το Γκουαντάναμο κάθε φορά που ο Πανούσης είχε παράσταση.
Εκτός από το φανατικό κοινό του, πλήθος επωνύμων παρέλασε για τον δει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του να πάρουν παράταση μια εβδομάδα και να ανοίξει και στις 21-22/11.Κι αυτό γιατί ο κόσμος τον γουστάρει και τον ακολουθεί γιατί είναι αυθεντικός και ανατρεπτικός.

Τάκης Ζαχαράτος: Ακούστε τη μίμηση της Άντζελας που σαρώνει

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του. Με ό,τι έχει καταπιαστεί, το έχει φέρει εις πέρας με τα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα και τις φορές που έχει αμφισβητηθεί έχει καταφέρει στο τέλος να αποδείξει την αξία του.Αυτή τη φορά αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Πώς; Με ένα απλό ραδιοφωνικό σποτ. Ως γνωστόν, ο Τάκης θα εμφανίζεται από 28 Νοεμβρίου στο Έναστρον με Βασίλη Καρρά, Στέλιο Ρόκκο, Αμαρυλλίς και Στέλιο Λεγάκη, έτσι ανέλαβε να εκφωνήσει το σποτ του μαγαζιού όπου για άλλη μια φορά βλέπουμε πως κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει στο κομμάτι της μίμησης. Ο Τάκης σε ρόλο Άντζελας Δημητρίου καλεί τον κόσμο να διασκεδάσει στο Έναστρον και με την τεράστια δόση χιούμορ που διαθέτει, προδιαθέτει τον κόσμο να μη χάσει αυτό το σχήμα και εύκολα συνειδητοποιεί κανείς πως φέτος το Έναστρον έχει βάλει στόχο να είναι συνεχώς sold out. 

https://www.youtube.com/watch?v=M7M9qyxwo_A

Μεράκλωσε ο Καρράς στο γύρισμα του «Στην υγειά μας» και άρχισε τις ζεμπεκιές

Η εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου ως γνωστόν είναι μαγνητοσκοπημένη. Η εκπομπή που θα βγει στον αέρα στις 22 Νοεμβρίου έχει πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους και είναι αφιερωμένη στον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά. Από την εκπομπή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η υπόλοιπη ομάδα του «Έναστρον», Στέλιος Ρόκκος, Τάκης Ζαχαράτος και Αμαρυλλίς. Η βραδιά κύλισε πολύ ωραία με το Βασίλη Καρρά να μερακλώνει και να αρχίζει τις ζεμπεκιές. Λογικό. Αν δεν μερακλώνεις με τα τραγούδια σου, με τι θα το κάνεις; Έχει ψυχή και αυτό δεν κρύβεται.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια