Δημοτική παράταξη « Μαζί…. για τον τόπο του Ορφέα».

Ανακοίνωση
Η δημοτική παράταξη « Μαζί…. για τον τόπο του Ορφέα»,  του δήμου ΄Ορφέα  αποφάσισε  να ενταχθεί  στην  δημοτική παράταξη «Συνεργασία-ανάπτυξη-συνοχή» του δήμου Σουφλίου  με υποψήφιο δήμαρχο τον Πασχάλη Χριστοδούλου.
Πεποίθησή μας είναι, ότι η προσωπικότητα  και η συνολική συγκρότηση του πολιτικού όντος  Πασχάλης Χριστοδούλου  αποτελεί  προϋπόθεση και εγγύηση  για την πραγμάτωση ή τουλάχιστον την δρομολόγηση υλοποίησης όλων αυτών για τα οποία  αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.
Στο  πλαίσιο της προγραμματικής  σύγκλισης των  δύο παρατάξεων  καταγράφεται  η ανάγκη  να οριστούν μια σειρά  χρονίζοντα προβλήματα του δήμου Ορφέα ως άμεσης προτεραιότητας  στην ατζέντα της νέας δημοτικής  Αρχής του δήμου Σουφλίου.
1.Αναπτυξιακά έργα στον κάμπο των Λαβάρων Κισαρίου.
2.Διαχείριση απορριμμάτων  και οριστικό κλείσιμο  του ΧΑΔΑ  Λαβάρων  που βρίσκεται  μέσα στη χειμέρια κοίτη του ποταμού ΄Εβρου.
3.Αναδασμοί στις ημιορεινές γεωργικές εκτάσεις.
4.Αντιμετώπιση του μέγιστου προβλήματος των πλημμυρών.
5. ΄Υδρευση  και οδικό δίκτυο  στο ορεινό τμήμα του δήμου.
6. Οριστική απομάκρυνση του πεδίου βολής (ψηλός στάλος) σύμφωνα και με την  από  07-01-2008 ομόφωνη απόφαση του  Νομαρχιακού Συμβουλίου ΄Εβρου

                                                                  Για την παράταξη
                                                              Χρήστος Π. Τοκαμάνης
                                                               Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Όλες οι υγιείς δυνάμεις του νέου Δήμου μαζί για ένα μέλλον καλύτερο,για μια διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια και σεβασμό στον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Πουλιλιός δεν σας έχει ανάγκη : έχει τις "στελεχάρες" του Πασοκ και τα "φιλαράκια" του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ένα ανέκδοτο να μας πεις φιλε 12:27
    Αυτό ήταν από τα πιο επιτυχημένα ....
    χαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όλους αυτούς τους ανθρώπους που απόλαυσαν την εξουσία ως ανεπάγκελτοι και έφεραν τον τόπο μας στη μεγαλύτερη παρακμή της ιστορίας του!!! Σ' αυτήν την προσπάθεια θα υπάρχουν και πολλοί απόντες αυτοί θα είναι οι εκπρόσωποι της παρακμής (κρατικοδίαιτοι εργολάβοι, απατεώνες πολιτικάντες, δήθεν εκπρόσωποι της χρεωκοπίας των Συνεταιρισμών κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φώς στο τούνελ που μας οδήγησε ο Πουλιλιός και όλλα τα λαμόγια που τον περιτριγυρίζουν άρχισε να φένεται στον ιστορικό μας τόπο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλλαγή της σελίδας έρχεται!!!! Εργολάβοι και λαμόγια όσο και αν προσπαθείτε υπάρχουν πολλοίιι που αντιστέκονται και σύντομα θα σας ανατρέψουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επόμενη μέρα για το Δήμο Σουφλίου έρχεται και θα είναι απαλαγμένη από όλους αυτούς που ευθύνονται για την παρακμή του και τη λεηλάτισή του!! Τα κύκνια άσματα των τοκογλύφων των Ενώσεων δεν θα ποιάσουν τόπο γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ραγιάδες!!! Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πουλιλιός και η παρέα του δεν αποτελούν πολιτική ομάδα αλλά συνεταιρισμό οικονομικών συμφερόντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Βάγγος όταν θα χάσει, θα είναι εδώ ?? ή θα την "κάνει" με πλάγια πηδηματάκια από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια που δεν θα μπορεί πια να ταϊζει τόσα "στόματα" εργολάβων ....
    Δεν είναι και μαθημένος να είναι στην αντιπολύτευση ... μια ζωή βασιλιάς :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Βάγγγος και τα εργολαβάκια του αλλά και οι νεόκοποι υποστηρικτές του δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν την Κυρική το Βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόκειται για μπαγαπόντιδες πολιτικάντιδες που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με δασκαλίτσες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Μαζι...για τον τοπο του ορφεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σταμάτα να γράφεις και να απαντάς μόνος σου Γκάτζιογλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Δήμαρχος που έγινε ρόμπα στο πανελλήνιο με τις ψευτιές του και την επίθεση στην Ελληνίδα Δασκάλα του Δερείου έχει το θράσος να κατεβαίνει και υποψήφιος!!!!! που στηρίζεται στο τουρκικό προξενείο!!!! και στους εργολάβους!!! και σε μερικά πράσινα λαμόγια!!!! Ο ηθικός και περήφανος λαός του Δημου Σουφλίου θα του δώσει ένα μάθημα [που θα το θυμάται και αυτός και η παρέα του για πολλά χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου