«Η Θάσος πρωταγωνίστρια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης»

Στο  νησί της Θάσου βρέθηκε για μία ακόμη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Άρης Γιαννακίδης. Ο κ. Γιαννακίδης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Θάσου Νίκο Νικησανιώτη και Νίκο Πατήρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Θάσου Σταύρο Αραπάκη επισκέφτηκε το αλιευτικό καταφύγιο στη Σκάλα Ποταμιάς όπου και ενημερώθηκε για το σημαντικό πρόβλημα επιχωματώσεων που αντιμετωπίζει η είσοδος του λιμανιού.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης πραγματοποίησε ομιλία στο Καλογερικό κατά την οποία  υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «στην Θάσο γράφουμε ιστορία. Συνυπογράφουμε ένα συμβόλαιο τιμής, σφυρηλατούμε μία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Θάσο, την Καβάλα  για ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Εμπεδώνουμε μία ενιαία και αδιαίρετη περιφερειακή συνείδηση. Δίνουμε όλοι μαζί τα χέρια για να κλείσουμε μέσα τους το μέλλον των παιδιών μας. Το μέλλον της νέας γενιάς. Παίρνουμε ουσιαστικά για πρώτη φορά τις τύχες τις περιφέρειας μας, της Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης στα δικά μας χέρια».
Στη συνέχεια ο Άρης Γιαννακίδης έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα που  έχει καταρτίσει ο συνδυασμός για  την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη  και παρατήρησε πως «σε αυτό το νέο τοπίο η Θάσος θα αποκτήσει  την θέση που της ανήκει. Και  η θέση αυτή δεν μπορεί παρά δικαιωματικά να είναι αυτή της πρωταγωνίστριας. Η Θάσος έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».
Μετά  την ομιλία στο Καλογερικό ο κ. Γιαννακίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων του νησιού, με τον οποίο και συζήτησαν το πλαίσιο της ανάπτυξης του τουρισμού. Ακολούθως επισκέφτηκε το Λύκειο του Λιμένα και το Δημοτικό Σχολείο της Παναγίας όπου αντιμετωπίζουν ζητήματα σχετικά με την προσθήκη αιθουσών, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο νησί της Θάσου  με επίσκεψη στη γήπεδο της Καλλιράχης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια