Συνεχίζει την υποκρισία του Καραμανλή - Παραπλάνησε τους ομολόγους του ο Σαμαράς

Με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά, δήλωσε: «Ο κ. Σαμαράς με όσα αδιανόητα είπε στη σύνοδο του ΕΛΚ απέδειξε ότι συνεχίζει αμετανόητα την ίδια πρακτική υποκρισίας και συγκάλυψης της αλήθειας στην Ευρώπη που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή.
Με την ίδια ανευθυνότητα που έστελναν ψευδή στοιχεία για την πορεία της οικονομίας της χώρας, ο κ. Σαμαράς παραπλάνησε τους ομολόγους του, ισχυριζόμενος ότι στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης!
Μη τολμώντας να επαναλάβει όσα λέει στους Έλληνες πολίτες ή να αναπτύξει τις θεωρίες περί μηδενικού ελλείμματος, προσπάθησε να εξασφαλίσει έπαινο για μια συμβολή στην προσπάθεια του ελληνικού λαού που ποτέ δεν είχε.
Απόδειξη, η στάση του στη Βουλή, σε όλες τις μεγάλες ριζοσπαστικές τομές που βγάζουν την Ελλάδα από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας:


Καταψήφισε την κατάργηση των πελατειακών προσλήψεων, αποχώρησε από τη Βουλή στην θέσπιση αντικειμενικών προαγωγών στο δημόσιο, καταψήφισε τον μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας, καταψήφισε την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καταψήφισε την ριζική αλλαγή του φορολογικού συστήματος, καταψήφισε τον Καλλικράτη, ήταν σε όλα φανατικά αντίθετος.
Η απροκάλυπτη αυτή διγλωσσία συνιστά ακραίο εμπαιγμό του ελληνικού λαού και εξηγεί πως οδηγήθηκε η χώρα στην χρεοκοπία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια