Oυτε αλλαγη ουτε απαλλαγη, παμε για αλλη γη !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Δυο άνθρωποι έχουν βρει πολλά λεφτά στην Ελλάδα! Ο Γιώργης ο Παπανδρέου και ο οδηγός του Καλαματιανού ΚΤΕΛ! Ο ένας τα βλέπει όλο να υπάρχουν γύρω του,και ο άλλος ο  νεαρός οδηγός τα είδε σαν μέσον για να βρει καμιά με ωραία και …λεφτά αισθήματα … Σημασία  έχει ότι στην Ελλάδα, όπως έλεγε και μια παλαιότερη διαφήμιση του τουριστικού μας προϊόντος, εδώ μπορείς να ζήσεις το μύθο σου! Ό,τι θέλεις, αν το πιστέψεις γερά, μπορείς να το πλασάρεις στον κοσμάκη και να το καταπιεί αμάσητο! Και αν είναι και λίγο υπέρβαρος ο μύθος σου, κόβεις κάτι και συνεχίζεις να τον προωθείς. Όχι ποτέ και κανένας στην Ελλάδα δεν θα πει ότι
πλάκα σας έκανα, λίγα ψέματα είπα για να περάσουμε καλά! Τα είχαμε όλοι  ανάγκη τα ψέματα και σας τα μαγείρεψα! Πότε! Ψέματα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν! Μόνο ανακρίβειες, άστοχες απόψεις, άντε το πολύ  υπερβολές! Το Πασοκ δια του Γιώργη συνεχίζει λοιπόν να μας λέει, ναι λεφτά υπάρχουν, …. αν τα βρούμε που είναι! Και η ΝΔ μας λέει ότι μπορεί να μηδενίσει το χρέος της Ελλάδας αμέσως!  Διευκρινίζουν όμως οι άνθρωποι ποιο χρέος, όχι όλο … αυτό που χρωστάμε στους κουλουρτζήδες  και στο καφενείο για τους φραπέδες! Θα έχετε παρατηρήσει φυσικά πως απαντάνε οι  πολιτικοί μας, όταν τους βάλουν κάποια δύσκολη ερώτηση, όταν τους στριμώξουν  σε  σχέση με τους ιδίους και την παράταξη τους!  Πχ:  Κάνατε κάτι με τα διεφθαρμένα στελέχη του κόμματος σας;  Πολύ  ωραία ερώτηση κύριε Καλοχαιρέτα μου, θα σας πως όμως αυτό, έχετε κάνει ποτέ την ιδια ερώτηση στους αντιπάλους μας, που τους καταδίκασε ο Ελληνικός λαός να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, γιατί δεν είχαν το σθένος να κάνουν αυτά που κάναμε εμείς, που υπάρξαμε οι πρωτοπόροι  με τις πιο δημοκρατικές ιδέες, μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει κάθε μέρα ταχύτατα και την κρίση που μαστίζει την κοινωνία … μπλα- μπλα ... Άλλη ερώτηση: Βλέπουμε κύριε Τριχόπουλε ότι διαθέτετε αρκετά χρήματα και ακίνητα, πώς τα αποκτήσατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;  Πολύ ωραία την περίμενα την ερώτηση σας, σας ευχαριστώ, προχωρήστε στην επόμενη! 
 Κοιτάξτε αγαπητοί μου,η πολιτική στη χώρα μας περνάει μια τεράστια απαξίωση, τους δε πολιτικούς οι οχτώ στους δέκα πολίτες τους έχουν κυριολεκτικά  για φτύσιμο! Και δικαίως! Γιατί πιο πιθανό είναι να βγουν τα λεγόμενα της καφετζούς παρά του οποιουδήποτε πολιτικού από οποίον χώρο θέλετε!  Είναι πιο πιθανό σε αυτή τη χώρα να βρούμε το θησαυρό του Αλη Πασά σκάβοντας, παρά να σωθεί η χώρα όταν κυβερνάνε τα ίδια άτομα με τις ίδιες φαεινές ιδέες!  Ένα ατού μεγάλο έχουν μόνο οι Έλληνες πολιτικοί! Απευθύνονταν σε έναν λαό που είναι τόσο κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, που δεν κουνιέται με τίποτε από τον καναπέ του! Αν αυτοί οι ρεμπεσκέδες είχαν μπροστά τους κανέναν Γαλλικό λαό, στον βόρειο πόλο θα ειχαν φτάσει τρέχοντας να σωθούν … Όμως το 80 % του Ελληνικού λαού τους προτιμά! Πασοκ και ΝΔ! Θα φύγουμε από το μάταιο τούτο κόσμο παρακολουθώντας  τα στημένα παιχνίδια τους και την κατάντια που έφεραν τη χώρα μας! Ούτε αλλαγή ούτε απαλλαγή... πάμε για άλλη γη! 
kapistri

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια