«Εσωτερικός τουριστικός προορισμός οι Μεταξάδες»

Οι Μεταξάδες  έχουν όλες τις προϋποθέσεις για  να γίνουν ένας εσωτερικός τουριστικός προορισμός», τόνισε κατά την επίσκεψή της στην περιοχή η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργίου Νικολάου –Μαυρανεζούλη.
Κατά  την διάρκεια της περιοδεία της  στους Μεταξάδες η κ. Νικολάου επισκέφθηκε μονάδα παραγωγής μελιού, όπου ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Κυπαρισσούδης την εξήγησε τον τρόπο παραγωγής του μελιού και τις δυνατότητες που έχει ως προϊόν. Επίσης η κ. Νικολάου επισκέφθηκε και τη βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών FROST στους Μεταξάδες, για να ακούσει τους ανθρώπους της τοπικής επιχειρηματικότητας για το περιβάλλον και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η κ. Νικολάου δήλωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν επιχειρηματικά ρίσκα και δημιουργούν στην ύπαιθρο.
Να σημειωθεί ότι η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του Έβρου συνεχίζει τις συναντήσεις της με θεσμικούς φορείς του νομού. Στα πλαίσια αυτά θα επισκεφθεί την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 9:30 το πρωί το Νομάρχη Έβρου Νίκο Ζαμπουνίδη στο γραφείο του, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιώργο Αλεξανδρή στις 12 το μεσημέρι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια