«Θύελλα» για Πάγκαλο περί αναδιάρθρωσης

«Θύελλα» αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι «προτού φτάσουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους πρέπει να τελειώσουμε με το έλλειμμα».
«Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται. Μπορεί να το επιδιώξουμε ή να μας προταθεί και να μη μας συμφέρει να το αποτρέψουμε», συνέχισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Επίσης, έκρινε απολύτως λογικές τις πρόσφατες προτάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλου, για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων.

«Θύελλα» για Πάγκαλο περί αναδιάρθρωσης
Σκληρή απάντηση της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, διά στόματος Πάνου Παναγιωτόπουλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, περί πιθανής αναδιάρθρωσης του χρέους.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε δήλωσή του επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, αποκλείει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, επισημαίνοντας μάλιστα, πως «τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία μας».
Ο κ.Πάγκαλος όμως, τόσο σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», όσο και σε πρωϊνή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους.
«Είτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας, όπως λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός για όσους μιλούν για αναδιάρθρωση του χρέους, είτε άθελά του ο κ. Πάγκαλος, αποκάλυψε στον ελληνικό λαό το πραγματικό περιεχόμενο και το σκοπό του πρόσφατου εκλογικού εκβιασμού του κ. Παπανδρέου», τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Η Ρηγίλλης ζητά από τον πρωθυπουργό, ή να αποπέμψει άμεσα τον κ. Πάγκαλο ή να πει, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ, όλη την αλήθεια για αυτά που κρύβει πίσω από τον πολιτικό εκβιασμό του για εκλογές και άθελά του αποκάλυψε την Κυριακή ο κ. Πάγκαλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια