Άρης Γιαννακίδης και Αρχέλαος Γρανάς σε Αμυγδαλεώνα, ΒΦΛ και ΟΑΕΔ Καβάλας

Στο Δημοτικό Σχολείο του Αμυγδαλεώνα βρέθηκαν, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα από τους οποίους και ενημερώθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση των κτηριακών υποδομών στο σχολικό συγκρότημα.

Στη συνέχεια ο Άρης Γιαννακίδης και ο Αρχέλαος Γρανάς επισκέφθηκαν τη Βιομηχανία Ελληνικά Λιπάσματα (ΒΦΛ) όπου και είχαν επαφή με τους εργαζομένους και τη διοίκηση της μονάδας. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της ύπαρξης της μονάδας στην περιοχή και την ανάγκης της όσο το δυνατό καλύτερης συνεργασίας με την τοπική κοινωνία. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας τόνισε πως η συμβολή της βιομηχανίας στην οικονομική ζωή της περιοχής είναι καταλυτική.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στην Καβάλα. Κατά τη διάρκεια που είχε με τη διοίκηση παρατήρησε πως ο Οργανισμός υλοποιεί ένα σημαντικότατο έργο, ενώ εξήρε παράλληλα τη δράση των Σχολών Μαθητείας του Οργανισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια