«Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι περιοδείες της κ. Νικολάου στον Έβρο»

Συνεχίζει τις επισκέψεις της, σε όλους τους δήμους του Έβρου, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, συνοδευόμενη από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. 
Στο πλαίσιο  του προγράμματός της, την Πέμπτη επισκέφθηκε τους οικισμούς του Δήμου Τυχερού, όπου συνομίλησε µε αγρότες και κατοίκους της περιοχής. Το απόγευμα της Παρασκευής πήγε στους Μεταξάδες, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει µε κατοίκους, ενώ  επισκέφθηκε δύο βιοτεχνίες της περιοχής που παράγουν τοπικά προϊόντα (λαχανικά και µέλι). Η κ. Νικολάου, µε την ευκαιρία  της επίσκεψης,  τόνισε τη σημασία της ανάδειξης και της υποστήριξης ιδιωτικών πρωτοβουλιών που ενισχύουν την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στα χωριά Αλεποχώρι, Λάδη, ∆όξα, Χιονάδες, Ελαφοχώρι, Ευγενικό, Ποιµενικό, Μάνη, Καρωτή και Ελληνοχώρι.  Η περιοδεία έκλεισε στο Διδυμότειχο, όπου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Κοινωνικής Συμμαχίας», είχαν την ευκαιρία να συνταντηθούν και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με εμπόρους και επαγγελματίες της ιστορικής πόλης.
Σε ότι  αφορά το πρόγραμμα επισκέψεων της  κ. Νικολάου, αυτό συνεχίζεται το Σάββατο  με επίσκεψη στην Ορεστιάδα και σε χωριά της περιοχής, όπου στις 7 θα πραγματοποιήσει ομιλία παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί οικισμούς της περιοχής του Τριγώνου και την επόμενη μέρα οικισμούς του δήμου Φερών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια