ΤΙΕΔΑ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ

Στην Αλεξανδρούπολης σήμερα 11/11/2014 η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ -   ΤΙΕΔΑ Α.Ε.  που εδρεύει στην  Αλεξανδρούπολη και εκπροσωπείται νόμιμα υπό του διοικητικού συμβουλίου αυτής έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ 2014Β/02/Β απόφαση του ΔΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού δια την εκμίσθωση του μίνι μάρκετ του κάμπινγκ στην Αλεξανδρούπολη,  για τρεις (3) θερινές περιόδους, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μίσθωσης για ακόμη δύο θερινές περιόδους με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.
Η ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς μισθώματος δια την εκμετάλλευση του μίνι μάρκετ του κάμπινγκ για έκαστη θερινή περίοδο ανέρχεται σε Ευρώ 1.700,00. Η μίσθωση ΔΕΝ εμπίπτει στις διατάξεις για τις προστατευόμενες μισθώσεις του π.δ. 34/1995 όπως αυτό ισχύει σήμερα. Χρόνος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η 24η του μηνός Νοεμβρίου  ημέρα Δευτέρα του έτους 2014 .
Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται το κεντρικό γραφείο της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. επί της Πλατείας Κύπρου 17, στην Αλεξανδρούπολη.  Ώρα διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η ώρα 10:00 π.μ. έως την ώρα 12:00.μ. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί ενώπιον τριμελούς επιτροπής η οποία αποτελείται από τρία μέλη που ορίσθηκαν με την υπ’ άριθ. 2014/02/Β2 απόφαση του.
. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τα γραφεία της επιχείρησης που βρίσκεται κεντρικό γραφείο της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. επί της Πλατείας Κύπρου 17, στην Αλεξανδρούπολη και από ώρα 9:00 π.μ. έως και ώρα 14:00 μ.μ. αντίγραφα της παρούσης διακηρύξεως, και να διεξάγουν επί τόπου θεώρηση του αντικειμένου της  μίσθωσης,  ώστε να ενημερωθούν ως προς όλους τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας, δια τους όρους της σύμβασης μισθώσεως,  και  δια  τεχνικά θέματα. Μόνο η συμμετοχή στην δημοπρασία δηλώνει ότι ο κάθε θεματιστής έλαβε γνώση της διακήρυξης αποδέχεται τους όρους αυτής  και ότι διεξήγαγε αυτοψία.


                                                               Ο   ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ Α.Ε.
                                                                            ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια