Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Τυχερό- Σήμερα η μεγάλη παρέλαση

Ξεκίνησαν από την Παρασκευή οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνουν όλοι οι σύλλογοι, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε σύμπραξη για να τα καταφέρουν αφού ο δήμος Σουφλίου δεν συμμετέχει ούτε και στηρίζει.
Την πρώτη ημέρα διοργανώθηκε πάρτι για τα μικρά παιδιά, και το βράδυ βγήκε στους δρόμους του Τυχερού το πρώτο άρμα ξεσηκώνοντας το κόσμο, επίσης ομάδες καρναβαλιστών γύριζαν στα μαγαζιά δημιουργώντας το κλίμα των ημερών.
Χθες Σάββατο, από το μεσημέρι ξεκίνησε το γλέντι με άφθονο ντόπιο κρασί που προσέφεραν οι παραγωγοί της περιοχής, και ντόπιο χωριάτικο λουκάνικό που έψηναν στο κάρβουνο, ο σύλλογος Τυχεριωτών Αλεξανδρούπολης προσέφερε ζεστό κρασί με φρούτα, ότι καλύτερο για το κρύο. Με την συνοδεία της μουσικής συνεχίστηκε το γλέντι μέχρι το απόγευμα, από κει και πέρα ξεκινάει το παιχνίδι των μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών .

 Πολλά παιχνίδια διαγωνισμός του καλύτερου καρναβαλιού και ξέφρενος χορός μέχρι στις 10 περίπου , η συνέχεια στα μπαράκια μέχρι τις πρωινές ώρες .
Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων όλης της περιοχής.

οι φωτογραφίες είναι από το facebook 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια