Ο τομέας παιδείας της Ν.Δ. για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 20160 σχόλια

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2016 – 2017 ως ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου, θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του νομού Έβρου καθώς και στις οικογένειές τους. Η παιδεία μας διασφαλίζει οδό προς τη γνώση και η γνώση σημαίνει ελευθερία. Χρειάζεται δύναμη, υπομονή και επιμονή ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τις προσδοκίες σας. Ευχόμαστε όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και η ελπίδα και η δημιουργικότητα να μη σας εγκαταλείψουν ποτέ.
Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και δημιουργική και στους εκπαιδευτικούς που καθοδηγούν με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και προετοιμάζουν άρτια τα παιδιά μας για το μέλλον. Η αγωνία είναι μεγάλη και τα αιτήματα των εκπαιδευτικών είναι πολλά, παράλληλα όμως προσπαθούν να υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σπουδαίο και δύσκολο λειτούργημα ζωτικής σημασίας που έχουν αναλάβει.
Είναι εμφανής η ανησυχία των γονιών για την σημερινή κατάσταση της παιδείας μας και την πολιτική της μετριότητας που ακολουθεί η ιδεοληπτική και ανεπαρκής συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.. Ελπίζουμε να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται ώστε να σταματήσουν οι δυσλειτουργίες και να βελτιωθούν τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Καλή σχολική χρονιά!

Τομέας Παιδείας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Έβρου
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger