Κάποιος Παύλος Αθανασόπουλος, του ΠΑΣΟΚ, προκαλεί για λίγη δημοσιότητα

Όταν έχεις προσπαθήσει να κερδίσεις το λεγόμενο τέταρτο δημοσιότητας που σου αναλογεί, αλλά το όνομά σου ξεχάστηκε από την ιστορία, κάνεις ακόμα μία προσπάθεια, μπας και…
Αυτό πρέπει να σκέφτηκε κάποιος Παύλος Αθανασόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το όνομα του οποίου – στην αναζήτηση του google πάντα – είναι συνδεδεμένο με την αμφισβήτηση της πράξης αντίστασης του Μανώλη Γλέζου να κατεβάσει τη σημαία με τη σβάστικα από την Ακρόπολη.
athanasopoulos
Αφού λοιπόν το προ τριετίας «επαναστατικό» του ποστάρισμα στο facebook δεν έλαβε της απαραίτητης προσοχής, είπε να «ξαναχτυπήσει».
Σε μία νέα δήλωση, το στέλεχος που σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι αναπληρωτής υπεύθυνος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλος της γραμματείας του τομέα δικαιωμάτων, κοινωνικής ένταξης, μετανάστευσης και ασύλου, σχολιάζει με ήθος και πολιτισμό, αλά Θανάση Χειμωνά, τη στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη ως «δολοφονία προσωπικότητας», ως εξής: «Με τοσα που μας εχετε κανει οχι δολοφονια προσωπικοτητας,αλλα γαμησι και προστιμο θελετε βοθροσυριζεοι».
Το πρώτο σχόλιο δεν θα μπορούσε να είναι από μία άλλη οπαδό της σχολής Χειμωνά, τηνΑφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία εντυπωσιάστηκε από τον τόσο ευφάνταστο (!) συνδυασμό.
Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Και εις ανώτερα.