«Ευχετήριο μήνυμα Παυλίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης αποστέλλει το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής περιόδου.
«Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, αγαπητά μου παιδιά, σας εύχομαι από καρδιάς,
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά
Ας είναι μια χρονιά προόδου και μάθησης όπου  με υπευθυνότητα και προσήλωση θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πετύχετε τους στόχους σας.
Στις δύσκολες αυτές εποχές μόνο η εκπαίδευση μπορεί να σας θωρακίσει με τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσετε στο μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη.
Συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στον αγώνα σας οι οικογένειά σας, οι δάσκαλοι και καθηγητές σας. Περισσότερο από όλους οι  πολιτεία που έχει βέβαια την υποχρέωση να προσφέρει στα παιδιά της όσο το δυνατόν καλύτερο σχολικό περιβάλλον και ένα σταθερό και δίκαιο εκπαιδευτικό σύστημα.
Από την πλευρά μας, ως Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  στηρίζουμε τις προσπάθειές σας με σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία εντάσσονται ή θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για καλύτερο περιβάλλον στην εκπαίδευση και την αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής.
Είστε η πολυτιμότερη γενιά αυτού του τόπου, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή Πρόοδο και Υγεία»

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ