Σε άλλη γραμμή ο Μεϊμαράκης...

Υπέρ της άμεσης συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τάχθηκε -μιλώντας σε συνεργάτες του- ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καθώς θεωρεί ότι με την...
τροπολογία που κατέθεσε χθες η κυβέρνηση καταργείται επί της ουσίας η αντισυνταγματική διάταξη του νόμου Παππά.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι πιστεύει πως η λύση πρέπει να δοθεί ανεξαρτήτως προσώπων, παρότι εκτιμά τον Ροδόλφο Μορώνη, τον οποίο άλλωστε είχε προτείνει και ο ίδιος επί της προεδρίας του.

Τα λεγόμενα του κ. Μεϊμαράκη έρχονται σε αναντιστοιχία με τη «γραμμή» του κόμματός του καθώς γίνονται την ώρα που η Ν.Δ. απορρίπτει την κυβερνητική πρόταση να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ ο Ροδόλφος Μορώνης και αντιπροτείνει τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κουτρουμάνο.

Επίσης, σε αντίθεση με το αίτημα του κόμματος για κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου Παππά, ο κ. Μεϊμαράκης κάνει λόγο για αντισυνταγματική διάταξη του επίμαχου νόμου, η οποία μάλιστα έχει καταργηθεί.

Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης ζητάει συναίνεση την ώρα που το κόμμα του θέτει όρους και προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. του ΕΣΡ...

efsyn.gr