Ο Κωστής Στεφανόπουλος, το «Τσιπράκι» και ο Πικάσσο της Γιάννας Αγγελοπούλου …

Τον  Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κωστή Στεφανόπουλο , να περνά το κατώφλι.
Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;»
Η περιγραφή ανήκει στη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή του ΣΥΝ, Νίτσα Λουλέ, κόρη του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Κώστα Λουλέ και σύζυγο του αείμνηστου Γιάννη Θεοδωράκη, αδελφού του Μίκη.
Στο βιβλίο της-βιογραφία, που κυκλοφόρησε το 2012 υπό τον τίτλο «Κωστής Στεφανόπουλος- ο μοναχικός Προέδρος», η Νίτσα Λουλέ καταγράφει  μοναδικές αφηγήσεις και εξομολογήσεις του Κωστή Στεφανόπουλου για τους πρωταγωνιστές των μεγάλων πολιτικών γεγονότων, αλλά και επιμέρους περιστατικά, όπως αυτό που διηγείται ο ίδιος με τη Γιάννα Αγγελοπούλου:
«Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. «Τι είναι αυτή η αηδία; Δεν μου αρέσει καθόλου…» «Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε…»».