Διαχρονικό Πάγκαλος ...

1/11/2016
Εγώ θα συγχαρώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία σκληρή, αδίστακτη ομάδα κακοποιών. Πολεμάω σκληρά, τον...
μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%!

Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε. Πολύ καλό να σεβόμαστε τη πλειοψηφία και εγώ την σέβομαι»



Θόδωρος Πάγκαλος (ΒΗΜΑ FM)

4/11/2007

Λίγες ημέρες πριν ο Θ. Πάγκαλος είχε αναφερθεί σε Ντούτσε και Φίρερ με αφορμή τις τότε κινήσεις του Ευ. Βενιζέλου. Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν παρομοιάζει τελικά τον Ευ. Βενιζέλο με τον Ντούτσε ή τον Χίτλερ:

Μια χαζή ερώτηση που την έχουν ξεσκίσει οι συνάδελφοί σας που υποστηρίζουν τον κ. Βενιζέλο. Την έχω απαντήσει. Το θεωρώ βλακώδες θέμα. Με ρώτησαν αν εννοούσα τον κ. Βενιζέλο - δεν ξέρω για ποιον λόγο.

Απάντησα «όχι» και μετά θεώρησαν ότι ήταν σκόπιμο να το συμπεριλάβουν στο γενικό οπλοστάσιο του συγκεκριμένου καναλιού, το οποίο εκπροσωπεί συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα, ως μια καμπάνια υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου, για λόγους που δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν και θεωρώ ότι αυτό είναι και φυσιολογικό μέσα στο καθεστώς που υπάρχει στη χώρα και αφορά τις σχέσεις των εκδοτικών συγκροτημάτων και των πολιτικών κομμάτων και προσώπων [...]

Γιατί μπουρδέλα στην Ελλάδα είναι και τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και οι θεσμοί και ο Τύπος. Εχουν μεγάλο θεσμικό πρόβλημα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι πια οικονομικό και κοινωνικό κατά κύριο λόγο, είναι θεσμικό...

Θόδωρος Πάγκαλος (Πρώτο Θέμα)

Α.Ψ.

efsyn.gr