Νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Απόστολος Φωτιάδης

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα ονόματα της δεύτερης ομάδας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που θα στελεχώσουν την παράταξη "Δήμος και Δημότες" με επικεφαλής τον Απόστολο Φωτιάδη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Απόστολος Φωτιάδης σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα...και πολίτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις και πως συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν όρεξη για προσφορά στο Δήμο και τόνισε ότι «τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι».
 Οι 18 νέοι υποψήφιοι της παράταξης "Δήμος και Δημότες" είναι:
Αλμετίδης Χρήστος
Γουσούφ Αλή
Γκέντζελης Χρήστος
Γουδουλάκης Μάριος
Καραγιαννίδου Μαλαματένια
Κοκκίδης Χρήστος
Κρομμύδας Κωνσταντίνος
Κυριακίδης Ελευθέριος
Μαργαρίτη Μαρίνα
Μεντίζης Χριστόδουλος
Παπαναστασίου Μαρίνα
Παρασκάκης Δημήτριος
Πετρίδης Παναγιώτης
Πουλουμάνης Σταύρος
Στογιαννίδης Αναστάσιος
Τρανόπουλος Κωνσταντίνος
Φωτιάδης Γεώργιος
Χατζηευαγγέλου Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το μήλο κάτω απ τη μηλιά....ολα τα ´φρούτα ´εχει το ψηφοδέλτιο του κ.Φωτιαδη...ένα παράδειγμα ...επιχειρηματίας του ψηφοδελτίου του αναστάτωσε γνωστό κεντρο διασκέδασης της πόλης μας πριν μια εβδομάδα ,όταν του ήρθε η όρεξη και με αρκετή χάρη θέλησε και Πυροβολησε βγάζοντας το όπλο του ( κανεις δεν γνωρίζει αν εχει άδεια οπλοφοριας ) ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού.Επικρατησε πανικός ,τον αποδοκίμασαν οι πελατες και έφυγε με την παρέα του ανενόχλητος ...η ασφάλεια ακόμα τον ψάχνει.....και αυτός βγάζει βίντεο στο Ίντερνετ! Έλεος!αυτοι θέλουν να πάρουν το δήμο στα χέρια τους?....εγω λέω να τους τον δώσουμε για να μην έχουμε θύματα....να τον χαίρεστε κύριε Λακη τον Κ.Κ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου