Εξελίξεις μετά τη διάσπαση του συνδυασμού Παυλίδη. Στέλεχος της ΝΔ στην Ξάνθη μελετά σενάρια μέχρι και για αντικατάσταση !

Οι εξελίξεις μετά την αυτονόμηση των συμβούλων του Γιώργου Παυλίδη ήταν πολλές, πριν και μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας.
Μετά από αίτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, η αυτόνομη ομάδα των συμβούλων συναντήθηκε μαζί του το βράδυ στην Κομοτηνή. Η συνάντηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο καθώς οι προσπάθειες να υπάρξει επανένωση του συνδυασμού δεν ευοδώθηκαν.
Στέλεχος της ΝΔ στην Ξάνθη για Περιφέρεια και -ίσως- και Δήμο Ξάνθης
Όμως οι εξελίξεις τρέχουν από το βράδυ της Δευτέρας. Οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια –κυρίως- και ενδεχομένως για το Δήμο είναι το αντικείμενο συναντήσεων που είχε στέλεχος της ΝΔ από τα κεντρικά, προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για στήριξη ή χρίσμα της ΝΔ σε συγκεκριμένους υποψήφιους.
 Το κυρίαρχο θέμα είναι η Περιφέρεια (πληροφορίες λένε ότι συζητείται και ο μητροπολιτικός Δήμος) και ενδεχομένως να υπάρχει αμφισβήτηση για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μετά τα τελευταία γεγονότα στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και όσα διαδραματίστηκε στη ΝΟΔΕ Ροδόπης μεταξύ Παυλίδη και Μιχελή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παυλίδης θα ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει μόνος του αν διαπιστώσει ότι οι συνεργάτες του τον «αδειάζουν».
Παύλος Ζησίμου ο επικρατέστερος σε περίπτωση αντικατάστασης
 Σε κάθε περίπτωση, και παρόλο που οι πληροφορίες περί αντικατάστασης δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το όνομα που συζητείται έντονα και έχει προταθεί ως επικεφαλής, είναι ο εκ των διαφωνούντων Παύλος Ζησίμου, περιφερειακός σύμβουλος από τη Καβάλα, ο οποίος, σε διαφορετική περίπτωση θα ηγηθεί του ανεξάρτητου  συνδυασμού που έχει σχηματοποιηθεί, όπως φάνηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Το δεύτερο σενάριο θέλει να κατεβαίνει εν ενεργεία βουλευτής αλλά αυτό προσκρούει στην απροθυμία των περισσοτέρων λόγω και του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί.
Πηγή: xanthipress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια