Το έκαναν κι αυτό στο Δήμο Σουφλίου.....Πήραν ενοίκιο από τη σύμπραξη συλλόγων Τυχερού που διοργανώνει το καρναβάλι !!!!

Τα τελευταία "Καλλικρατικά" χρόνια στο Τυχερό, οι σύλλογοι του Τυχερού έκαναν σύμπραξη, και συνεχίζουν μόνοι τους τη διοργάνωση του Καρναβαλιού και μάλιστα με επιτυχία.
Με περισσότερη όρεξη φέτος, με την απουσία και πάλι της δημοτικής αρχής, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο στις 4ημερες  εκδηλώσεις που διοργανώνουν.
Με δική τους πρωτοβουλία  θα υπάρξει φέτος και ένα λούνα παρκ με στόχο   να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά. Ο ιδιώτης που έκανε δεκτή την πρόσκληση γνωρίζοντας ότι η πιθανότητα κερδών είναι μικρή δεν συμπεριέλαβε έξοδα ενοικίασης στη συμφωνία γιατί δεν του ζητήθηκαν.
Η επιμονή όμως της δημοτικής αρχής να εισπράξει ενοίκιο ανάγκασε τους συλλόγους οι οποίοι έκαναν τις διαπραγματεύσεις να πληρώσουν αυτοί 200 ευρώ....!!!
Κι ενώ η περιφερειακή ενότητα Έβρου συμβάλει οικονομικά στις εκδηλώσεις , ο δήμος Σουφλίου όχι μόνο δεν στηρίζει αλλά εισπράττει και ...ενοίκιο από τους διοργανωτές !!!
Του χρόνου ίσως χρειαστεί να πληρώσουν οι σύλλογοι και τέλος διέλευσης των καρναβαλιστών και αρμάτων από το κέντρο του Τυχερού

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ντροπή τους....γαιδούρια ξεπατωμένα....ποιός ο υπεύθυνος????
    Δήμαρχος ή αντιδήμαρχος???....Δεν μπορούν οι τοπικοί "άρχοντες" να επηβληθούν επί του Δημάρχου???......Ο Μάιος δεν είναι μακριά....πάλι τις πόρτες μας θα χτυπάν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο χαρακτηρισμος επιστρεφεται ,και οταν παραχωρειτε δημοσιος χωρος για λουνα παρκ ειναι 100 ευρο την ημερα βαση αποφασεις δημοτικου συμβουλιο,και αυτο διαισφαλιζει τον αντιδ]χο σε περιπτωση ατυχηματος.τωρα οποιος θελει να κανει αντιπολιτευση με τετοιους χαρακτηρισμους με γεια του.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου